Gratis levering på køb over 199 kr. med koden BV-FRIFRAGT

Redken Heat Styling Iron Shape 11 250 ml.

Om produktet

  • Varmebeskyttende spray
  • Gør ikke håret stift
  • Med anti-frizz effekt
  • Letvægtsformel
  • Holdfaktor 11/32
- 37%

Special Price 12350

Normalpris i "butikkerne" 19800

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 6,15 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

VARMEBESKYTTENDE SPRAY

Heat Styling Iron Shape fra Redken er en varmebeskyttende spray, der anvendes inden varmepåvirkning fra diverse stylingapparater så som føntørrer, glattejern eller krøllejern. Varmesprayens letvægtsformel gør, at håret ikke bliver stift eller klistret, samt at produktrester ikke efterlades på varmeværktøjerne.

Heat Styling Iron Shape er baseret på det eksklusive Heat Guard Complex, der beskytter håret imod varme på op til 230 grader samt effektivt afværger krus. Sprayen har desuden en genopbyggende effekt, så hårets livlighed og glans bevares. På Redkens egen holdskala fra 1-32 har Iron Shape holdfaktor 11, hvilket er et medium hold.

OPNÅ ULTIMATIV BESKYTTELSE

Anvender du ofte varmestylers, er det vigtigt at bruge en god beskyttende spray. Heat Styling Iron Shape fra Redken går aktivt ind og beskytter dit hår, så det efterlades sundt og blødt med en udglattet struktur.

Spray en passende mængde Redken Heat Styling Iron Shape i håndklædetørt eller tørt hår lok for lok. Style derefter dit hår med de varmestylers, du plejer at bruge. Varmesprayen kan også anvendes afslutningsvis på det færdigstylede hår for at holde på formen og for en ekstra glansfuld finish.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Redken
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Redken Heat Styling Iron Shape 11 250 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.