Spar 25% på Raunsborg – Gå til udvalget

Redken Smooth Align 12 150 ml.

Om produktet

  • Udglattende hårlotion
  • Giver medium kontrol
  • Tilfører en naturlig glans
  • Med anti-frizz effekt
  • Holdfaktor 12/32
Spar 37%

Special Price 12350

Normalpris i "butikkerne" 19800

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 6,15 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

BESKYTTENDE OG UDGLATTENDE LOTION

Redken Smooth Align er en udglattende og varmebeskyttende hårlotion, der giver medium kontrol til håret samt en naturlig finish. Den silkeagtige lotion udglatter alle former for bølget hår, og den går aktivt ind og modarbejder krus og spaltede spidser. Redken Smooth Align er særlig velegnet til kruset eller kraftigt hår.

Smooth Align er baseret på det eksklusive Straight-Out Complex, der anvender styrkende proteiner samt kokos- og olivenolie til at skabe et fantastisk glat og krusfrit resultat. Ingredienserne giver kontrol over flyvske småhår og efterlader håret med en blød og glansfuld finish. På Redkens egen skala får Smooth Align holdfaktor 12 ud af 32. Cremen har desuden en mild og dejlig duft.

FÅ KONTROL OVER UREGERLIGT HÅR

Drømmer du om glat hår uden krusede og flyvske småhår, er Smooth Align fra Redken det helt rigtige stylingprodukt for dig. Hårcremen har en intenst udglattende effekt, så dine lokker efterlades med et ultraglat og sundt udseende.

Påfør en passende mængde Redken Smooth Align i fugtigt hår, og føntør håret for en naturlig glat effekt. For et ultraglat resultat, brug dit glattejern efterfølgende. Hårcremen skal ikke skylles ud.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Redken
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Redken Smooth Align 12 150 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.