Redken Temporary Root Concealer Black 75 ml.

Om produktet

  • Sort hårfarve-spray
  • Kamuflerer udgroninger
  • Dækker uønskede grå hår
  • For en ensartet finish
  • Fri for parabener
  • Vaskes ud ved hårvask
Spar 40%

Special Price 9475

Normalpris i "butikkerne" 15800

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 4,70 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

SORT HÅRFARVE-SPRAY

Temporary Root Concealer Black fra Redken er en sort hårfarve-spray, der gør det muligt at kamuflere udgroninger og uønskede grå hår. Hårfarve-sprayen genopfrisker hårfarven i farvet hår, der efterlades med en flot og velplejet finish. Temporary Root Concealer Black er velegnet til hår med en meget mørk nuance.

Redken Temporary Root Concealer Black er beriget med sorte farvepigmenter, der effektivt genopfrisker hårfarven og dækker uønskede udgroninger og grå hår. De mørke farvepigmenter hjælper med at skabe en ensartet hårfarve med en flot finish – ideel til mellem frisørbesøgene eller hårfarvning. Farvesprayen vaskes ud efter en hårvask og indeholder 10-15 påføringer. Temporary Root Concealer Black er desuden fri for parabener.

FOR EN ENSARTET HÅRFARVE

Ønsker du en intens og ensartet hårfarve, er Temporary Root Concealer Black fra Redken det perfekte match for dig. Den effektive farvespray sikrer dig en flot og ensartet finish, der holder indtil næste hårvask.

Redken Temporary Root Concealer Black sprayes i tørt og stylet hår. Hold en afstand på ca. 10-15 cm fra håret, og spray med lette pift. Fordel sprayen med fingerspidserne på udgroninger og eventuelle grå hår.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Redken
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Redken Temporary Root Concealer Black 75 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.