Redken Temporary Root Concealer Light Brown

Om produktet

  • Lysebrun hårfarve-spray
  • Kamuflerer udgroninger
  • Dækker uønskede grå hår
  • For en ensartet finish
  • Fri for parabener
  • Vaskes ud ved hårvask

Få en mail når varen kommer på lager igen

- 40%

Special Price 9475

Normalpris i "butikkerne" 15800

Optjen 4,70 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

LYSEBRUN HÅRFARVE-SPRAY

Temporary Root Concealer Light Brown fra Redken er en effektiv hårfarve-spray, der genopfrisker hårfarven i farvet hår. Farvesprayen gør det muligt at kamuflere udgroninger og dække eventuelle grå for en ensartet finish. Temporary Root Concealer Light Brown har en lysebrun nuance og er derfor velegnet hår med en lysebrun farve.

Redken Temporary Root Concealer Light Brown er baseret på en formel med lysebrune farvepigmenter, der genopfrisker hårfarven og dækker udgroninger og eventuelle grå hår. Farvepigmenterne er med til at skabe en ensartet hårfarve med en flot finish – ideel til mellem frisørbesøgene. Farvesprayen vaskes ud efter en hårvask og indeholder 10-15 påføringer. Temporary Root Concealer Light Brown er desuden fri for parabener.

FOR EN ENSARTET HÅRFARVE

Ønsker du en flot og ensartet hårfarve, er Temporary Root Concealer Light Brown fra Redken det rette valg for dig. Med den smarte farvespray kan du nemt genopfriske farven i dit hår eller kamuflere udgroninger eller grå hår.

Redken Temporary Root Concealer Light Brown sprayes i tørt og stylet hår. Hold en afstand på ca. 10-15 cm fra håret, og spray med lette pift. Fordel sprayen med fingerspidserne på udgroninger og eventuelle grå hår.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Redken
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Redken Temporary Root Concealer Light Brown

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.