LIGE NU: Spar 25% på 8 luksus brands Se hvilke & shop her

Redken Texture Powder Grip 03 7 g.

Om produktet

  • Koncentreret hårpudder
  • Giver fylde og tekstur
  • Gør stylingen nemmere
  • Er meget drøj i brug
  • Holdfaktor 3/32
- 37%

Special Price 9850

Normalpris i "butikkerne" 15800

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 4,90 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

KONCENTRERET HÅRPUDDER

Texture Powder Grip fra Redken er koncentreret hårpudder, der giver fylde, tekstur og let kontrol til håret. Hårpudderet er perfekt til at booste volumen i kort hår men også til at give kontrol og greb i langt hår. Powder Grip gør det muligt at style langtidsholdbare frisurer, der ikke klasker sammen i løbet af dagen.

Texture Powder Grip er bygget op på en højkoncentreret formel, der gør pudderet yderst effektivt. Powder Grip er derfor meget drøj i brug, og kun en lille mængde er nødvendig for at skabe store resultater. Hårpudderet transformerer hårets overflade, så det får en mat finish med en fantastisk tekstur og volumen. På Redkens egen holdskala fra 1-32 har Powder Grip holdfaktor 3.

ET VOLUMEN-BOOST TIL FRISUREN

Ønsker du at skabe fyldige frisurer med pjusket tekstur, er Texture Powder Grip fra Redken den helt rigtige løsning for dig. Hårpudderet giver uendelig fylde og tekstur til dine lokker, så du kan skabe lige præcis den voluminøse style, du ønsker.

Drys Redken Powder Grip i tørt håret ved hovedbunden for ekstra fylde og tekstur. Hårpudderet kan også påføres i længderne for en frisure, der holder hele dagen. Alternativt kan pudderet hældes ud i håndfladen først, og derefter påføres i håret med fingerspidserne.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Redken
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Redken Texture Powder Grip 03 7 g.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.