Redken Wind Blown 05 250 ml.

Om produktet

  • Teksturgivende hårlak
  • Skab ekstra tekstur
  • Volumengivende
  • Blød og mat finish
  • Holdfaktor 5/32
  • Nem at rede ud
Spar 37%

Special Price 12350

Normalpris i "butikkerne" 19800

På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 6,15 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

TEKSTURGIVENDE, MAT HÅRSPRAY

Wind Blown fra Redken er en ultralet hårspray, der giver håret en luftig styling med pjusket volumen og en blød mat finish. Hårsprayen giver mulighed for at style et blødt look med masser af tekstur samt et let hold. Hårsprayen kan også bruges som en afsluttende fiksering på den færdigstylede frisure.

Wind Blown er en professionel tørlak, skabt på en innovativ og nyskabende teknik. Den bløde volumen og den luftige finish giver et naturligt pjusket udseende, der ikke føles for stift og stylet. Hårsprayen er desuden nem at rede ud af håret, så frisuren kan restyles i løbet af dagen. På Redkens egen skala fra 1-32 får Wind Blown holdfaktor 5.

FOR ET BLØDT LOOK

Ønsker du en naturlig frisure med let hold, er Wind Blown fra Redken det helt rigtige stylingprodukt for dig. Med sit bløde hold giver lakken dig følelsen af, du ikke har produkt i håret.

Anvend Redken Wind Blown under eller efter stylingen af din frisure. Spray hårlakken i tørt hår fra en afstand på ca. 35 cm., og spray fra rod til spids for at sikre et jævnt resultat. For et ekstra pjusket og naturligt look, vend dit hoved nedad, spray Wind Blown i håret, og ryst derefter håret på plads.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Redken
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Redken Wind Blown 05 250 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.