RefectoCil Blandingsglas 1 stk.

Om produktet

  • Blandingsglas til farve og Oxidant
  • Et godt redskab ved farvning
  • Kan indeholde 5ml
  • Super nemt at rengøre
  • Kan bruges igen og igen
Spar 20%

Special Price 5500

Normalpris i "butikkerne" 6900

På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 2,75 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

BLANDINGSGLAS TIL REFECTOCIL FARVE OG OXIDANT

RefectoCil Blandingsglas er et lille dappen glas, specielt velegnet til at sammenblande RefectoCil farve og Oxidant inden farvning af øjenbryn og vipper. Farveblandeglasset er et professionelt redskab, der bruges i mange industrier.

Blandingsglasset er en del af RefectoCil-serien, som er specielt udviklet til professionel farvning af øjenbryn og –vipper. Det lille glas kan indeholde 5ml væske, og er et redskab, som gør det nemt at klargøre farveingredienserne. RefectoCil Blandingsglas er lavet i et specialmateriale, hvor glasset er tykkere og farveafvisende, så det er nemt at rengøre efter brug. Desuden passer RefectoCil farvernes medfølgende blandingsstav perfekt ned i dappen glasset, så farven kan blive ordentlig rørt sammen, hvilket sikrer et ensartet farvningsresultat.

ET GODT REDSKAB TIL ET OPTILMAT RESULTAT

RefectoCil Blandingsglas gør det endnu nemmere at farvebehandle dine bryn og vipper. Hvis du vil have et redskab, der er let at rengøre og kan bruges igen og igen, er dappen glasset fra RefectoCil perfekt til dig.

RefectoCil farvesystem er særdeles nemt at anvende. Oxidant blandes sammen med din valgte RefectoCil-farve i blandingsglasset med farvens vedlagte blandingsstav. Når konsistensen er cremet og ensartet, er farven klar til brug.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand RefectoCil
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: RefectoCil Blandingsglas 1 stk.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.