RefectoCil Eye Protection Papers 96 stk.

Om produktet

  • Beskyttende vippeformater
  • Absorberer overskydende farve
  • Nok til 48 farvninger
  • Specialformede og bløde
  • Til det sensitive øjenområde
  • Undgå farvestænk på huden
Spar 20%

Special Price 4700

Normalpris i "butikkerne" 5900

På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 2,35 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

BESKYTTENDE VIPPEFORMATER

RefectoCil Eye Protection Papers er vippeformater, der beskytter det nederste øjenlåg mod uønskede farvepletter under farvning af vipper. Formaterne er specialformede, så de er tilpassede det nederste øjenlåg og er lette at anvende.

Eye Protection Papers indeholder 96 vippeformater, hvilket svarer til 48 farvebehandlinger. Formaterne er bløde, og de er lavet på specialpapir, der tilpasser sig huden. Vippeformaterne absorberer overskydende farve under farvning af øjenvipperne, og de sørger for at beskytte huden mod farvestænk.

TIL DIG, DER ØNSKER OPTIMAL BESKYTTELSE

Hvis du ønsker at beskytte dine øjenlåg og hud mod uønskede pletter under farvning af dine øjenvipper, er RefectoCil Eye Protection Papers det rette redskab for dig. Vippeformaterne sørger for, at overskydende farve absorberes og ikke laver pletter på huden omkring dine øjne.

Vi anbefaler, at du bruger RefectoCil Skin Protection Cream sammen med RefectoCil Eye Protection Papers for optimal beskyttelse. Cremen smøres på det nederste øjenlåg samt på bagsiden af dine vippeformater, så de holdes på plads under farvningen. Cremen sørger samtidig for, at farve, der evt. skulle trænge igennem dine vippeformater, ikke binder til huden. Læg vippeformaterne under de nederste øjenvipper helt op til kanten af dit øjenlåg, og påbegynd derefter farvningen.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand RefectoCil
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: RefectoCil Eye Protection Papers 96 stk.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.