JULEGAVETID: 20-30% på festlige brands- SHOP HER

RefectoCil Eye Protection Papers 96 stk.

Om produktet

  • Beskyttende vippeformater
  • Absorberer overskydende farve
  • Nok til 48 farvninger
  • Specialformede og bløde
  • Til det sensitive øjenområde
  • Undgå farvestænk på huden
- 35%

Special Price 3800

Normalpris i "butikkerne" 5900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 1,90 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

BESKYTTENDE VIPPEFORMATER

RefectoCil Eye Protection Papers er vippeformater, der beskytter det nederste øjenlåg mod uønskede farvepletter under farvning af vipper. Formaterne er specialformede, så de er tilpassede det nederste øjenlåg og er lette at anvende.

Eye Protection Papers indeholder 96 vippeformater, hvilket svarer til 48 farvebehandlinger. Formaterne er bløde, og de er lavet på specialpapir, der tilpasser sig huden. Vippeformaterne absorberer overskydende farve under farvning af øjenvipperne, og de sørger for at beskytte huden mod farvestænk.

TIL DIG, DER ØNSKER OPTIMAL BESKYTTELSE

Hvis du ønsker at beskytte dine øjenlåg og hud mod uønskede pletter under farvning af dine øjenvipper, er RefectoCil Eye Protection Papers det rette redskab for dig. Vippeformaterne sørger for, at overskydende farve absorberes og ikke laver pletter på huden omkring dine øjne.

Vi anbefaler, at du bruger RefectoCil Skin Protection Cream sammen med RefectoCil Eye Protection Papers for optimal beskyttelse. Cremen smøres på det nederste øjenlåg samt på bagsiden af dine vippeformater, så de holdes på plads under farvningen. Cremen sørger samtidig for, at farve, der evt. skulle trænge igennem dine vippeformater, ikke binder til huden. Læg vippeformaterne under de nederste øjenvipper helt op til kanten af dit øjenlåg, og påbegynd derefter farvningen.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand RefectoCil
Ingredienser Nej
Swatch color Ikke tilgængelig
størrelse 30ml
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: RefectoCil Eye Protection Papers 96 stk.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik