Få dobbelt op på loyalitetspoint t.o.m søndag d. 26/9

RefectoCil Eyelash Curl

Om produktet

  • Komplet sæt til bukkede øjenvipper
  • For længere og naturligt bukkede vipper
  • Resultat i op til 6 uger
  • Tager 13 minutter
  • Til 36 behandlinger
- 20%

Special Price 44800

Normalpris i "butikkerne" 56000

(Fra 36400 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 44,80 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

Komplet sæt til bukkede vipper

Eyelash Curl fra RefectoCil er et sæt til at give øjenvipperne et naturligt buk, så øjnene ser mere åbne ud, og vipperne får et længere udseende med og uden mascara. Behandlingen er hurtig og nem at udføre og tager blot 13 minutter. Øjenvippebukket holder op til 6 uger. Sættet er mildt at anvende.

Eyelash Curl er baseret på en unik formel, der sikrer god holdbarhed til øjenvippebukket. Sættet er beriget med kollagen-protein, der tilfører hud og hår vigtige næringsstoffer for en smuk finish og sund hårvækst, mens cystein er en naturlig aminosyre, der sætter gang i vippernes hårvækst. Der medfølger 4 størrelser af speciallavede rollers, der passer perfekt til øjenlåget, og disse kan anvendes op til 100 gange. I Eyelash Curl sættet er der til 36 behandlinger.

I sættet medfølger følgende:
4 sæt Lash Roller (2x small, 2x medium, 2x large, 2x xlarge)
2 x 3,5 ml. Lashperm
2 x 3,5 ml. Neutralizer
1 x 4 ml. Glue
1 x Rosewood Stick
2 x Brush
2 x Application Dish

Anvendelse

Fjern kontaktlinser inden behandlingen, og afrens øjenområdet med RefectoCil Micellar Eye Make-up Remover. Rens efter med RefectoCil Saline Solution for et optimalt resultat. Udvælg den rigtige størrelse roller fra RefectoCil Eyelash Curl, så den cirka dækker halvdelen af dine vipper. Stræk forsigtigt øjenlåget ud med fingrene, og påfør rolleren i det inderste af øjenlåget (lige over vipperne og den våde kant). Påfør en smule lim på rolleren og vipperne. Med en opadgående bevægelse presses øjenvipperne jævnt og lige op på rolleren med applikationspinden. Påfør lashperm i 8 minutter, og fjern derefter med en tør vatrondel. Påfør dernæst neutralizer i 5 minutter, og herefter fjernes produktet igen med en tør vatrondel. Fjern rolleren ved forsigtigt at strække øjenlåget og rulle rolleren nedad. Farv vipperne - reducer dog applikationstiden med 2 minutter, hvis vipperne farves, da hårstråene stadig er åbne. OBS! Det er vigtigt, at du følger den medfølgende brugsanvisning nøje, og brug handsker. OBS! Produktet må ikke komme i øjnene - ved øjenkontakt skylles øjnene omgående med vand. Produktet opbevares utilgængeligt for børn.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand RefectoCil
Ingredienser

Lashperm: Aqua, Thiolactic Acid, Cetearyl Alcohol, Ammonia, Ammonium Bicarbonate, Hydrolyzed Collagen, Ceteareth-20, Parfum, Sodium Cetearyl Sulfate, Cysteine HCL, Sodium Laureth Sulfate, CI 47005, Sodium Sulfate.
Neutralizer: Aqua, Cetearyl Alcohol, Hydrogen Peroxide, Sodium Laureth Sulfate, Citric Acid, Sodium Phosphate, Parfum.
Glue: Rubber Latex, Aqua, Titanium Dioxide, Polyurethane, Butyltriglycol, Potassium Hydroxide.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: RefectoCil Eyelash Curl

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik