SOMMERGLØD: Spar min. 25% på selvbrunere & tan- SHOP HER

RefectoCil Eyelash Curl

Om produktet

  • Komplet sæt til bukkede øjenvipper
  • For længere og naturligt bukkede vipper
  • Resultat i op til 6 uger
  • Tager 13 minutter
  • Til 36 behandlinger
- 20%

Special Price 44800

Normalpris i "butikkerne" 56000

(Fra 36400 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 11,20 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Komplet sæt til bukkede vipper

Eyelash Curl fra RefectoCil er et sæt til at give øjenvipperne et naturligt buk, så øjnene ser mere åbne ud, og vipperne får et længere udseende med og uden mascara. Behandlingen er hurtig og nem at udføre og tager blot 13 minutter. Øjenvippebukket holder op til 6 uger. Sættet er mildt at anvende.

Eyelash Curl er baseret på en unik formel, der sikrer god holdbarhed til øjenvippebukket. Sættet er beriget med kollagen-protein, der tilfører hud og hår vigtige næringsstoffer for en smuk finish og sund hårvækst, mens cystein er en naturlig aminosyre, der sætter gang i vippernes hårvækst. Der medfølger 4 størrelser af speciallavede rollers, der passer perfekt til øjenlåget, og disse kan anvendes op til 100 gange. I Eyelash Curl sættet er der til 36 behandlinger.

I sættet medfølger følgende:
4 sæt Lash Roller (2x small, 2x medium, 2x large, 2x xlarge)
2 x 3,5 ml. Lashperm
2 x 3,5 ml. Neutralizer
1 x 4 ml. Glue
1 x Rosewood Stick
2 x Brush
2 x Application Dish

Anvendelse

Fjern kontaktlinser inden behandlingen, og afrens øjenområdet med RefectoCil Micellar Eye Make-up Remover. Rens efter med RefectoCil Saline Solution for et optimalt resultat. Udvælg den rigtige størrelse roller fra RefectoCil Eyelash Curl, så den cirka dækker halvdelen af dine vipper. Stræk forsigtigt øjenlåget ud med fingrene, og påfør rolleren i det inderste af øjenlåget (lige over vipperne og den våde kant). Påfør en smule lim på rolleren og vipperne. Med en opadgående bevægelse presses øjenvipperne jævnt og lige op på rolleren med applikationspinden. Påfør lashperm i 8 minutter, og fjern derefter med en tør vatrondel. Påfør dernæst neutralizer i 5 minutter, og herefter fjernes produktet igen med en tør vatrondel. Fjern rolleren ved forsigtigt at strække øjenlåget og rulle rolleren nedad. Farv vipperne - reducer dog applikationstiden med 2 minutter, hvis vipperne farves, da hårstråene stadig er åbne. OBS! Det er vigtigt, at du følger den medfølgende brugsanvisning nøje, og brug handsker. OBS! Produktet må ikke komme i øjnene - ved øjenkontakt skylles øjnene omgående med vand. Produktet opbevares utilgængeligt for børn.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand RefectoCil
Ingredienser

Lashperm: Aqua, Thiolactic Acid, Cetearyl Alcohol, Ammonia, Ammonium Bicarbonate, Hydrolyzed Collagen, Ceteareth-20, Parfum, Sodium Cetearyl Sulfate, Cysteine HCL, Sodium Laureth Sulfate, CI 47005, Sodium Sulfate.
Neutralizer: Aqua, Cetearyl Alcohol, Hydrogen Peroxide, Sodium Laureth Sulfate, Citric Acid, Sodium Phosphate, Parfum.
Glue: Rubber Latex, Aqua, Titanium Dioxide, Polyurethane, Butyltriglycol, Potassium Hydroxide.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: RefectoCil Eyelash Curl

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.