Spar 30% på danske brands som Beauté Pacifique, RAZspa og mange flere - SHOP HER

RefectoCil Eyelash Lift

Om produktet

  • Komplet sæt til løftede øjenvipper
  • Gør vipperne fyldigere og længere
  • Resultat op til 6 uger
  • Tager 13 minutter
  • Til 36 behandlinger

Få en mail når varen kommer på lager igen

- 20%

Special Price 55100

Normalpris i "butikkerne" 68900

(Fra 44785 /stk)
Optjen 27,55 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

Komplet sæt til løftede vipper

Eyelash Lift fra RefectoCil er et sæt til at give øjenvipperne et løftså de får et fyldigerelængere og tykkere udtryk med og uden mascara. Behandlingen er hurtig og nem at udføre og tager blot 13 minutter. Løftet holder op til 6 uger. Sættet er mildt at anvende.

Eyelash Lift er baseret på en unik formelder sikrer god holdbarhed til øjenvippeløftet. Sættet er beriget med kollagen-proteinder tilfører hud og hår vigtige næringsstoffer for en smuk finish og sund hårvækstmens cystein er en naturlig aminosyreder sætter gang i vippernes hårvækst. Der medfølger 3 størrelser af speciallavede padsder passer perfekt til øjenlågetog disse kan anvendes op til 100 gange. I Eyelash Lift sættet er der til 36 behandlinger.

I sættet medfølger følgende:
3 sæt Lash Lift Pads (2x small2x medium2x large)
2 x 35 ml. Lashperm
2 x 35 ml. Neutralizer
1 x 4 ml. Glue
1 x Rosewood Stick
2 x Brush
2 x Application Dish

Anvendelse

Fjern kontaktlinser inden behandlingenog afrens øjenområdet med RefectoCil Micellar Eye Make-up Remover. Rens efter med RefectoCil Saline Solution for et optimalt resultat. Udvælg den rigtige størrelse Last Lift Pad fra RefectoCil Eyelash Lift alt efter længde og ønskede effekt. Påfør limen på bagsiden af de medfølgende padsog lad dem tørre en smule. Påfør dem på øjenlågetpåfør igen lim på padsene og på vipperne. Fiks vipperne op på padsene med applicationspinden. Påfør lashperm med børsten på det nederste af vipperneog lad det virke i 8 minutter. Påfør dernæst neutralizerog lad det virke i 5 minutter. Fjern det overskydende produkt med en vatpind. Farv vippernemens de stadig er på padsene for det bedste resultat - reducer dog applikationstiden med 2 minutterhvis vipperne farves. Efter 2 minutter fjernes farven og padsene med en våd vatrondel. OBS! Det er vigtigtat du følger den medfølgende brugsanvisning nøjeog brug handsker. OBS! Produktet må ikke komme i øjnene - ved øjenkontakt skylles øjnene omgående med vand. Produktet opbevares utilgængeligt for børn.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand RefectoCil
Ingredienser Nej
Swatch color Nej
størrelse 30ml
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: RefectoCil Eyelash Lift

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik