RefectoCil Kosmetikpensel Hård

Om produktet

  • Hård kosmetikpensel
  • Perfekt til præcis påføring
  • Letanvendelig
  • Hårde syntetiske hår
  • Langtidsholdbar
  • Renses med vand

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 62%

Special Price 2200

Normalpris i "butikkerne" 5900

Optjen 1,10 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

HÅRD KOSMETIKPENSEL TIL BRYN/VIPPE FARVNING

RefectoCil Kosmetikpensel (hård) er en højkvalitets-børste, med forholdsvis hårde penselhår. Børsten bruges til at påføre RefectoCil øjenbryns- og vippefarve, og den sørger for en nem, hurtig og præcis farvning. Den hårde pensel er smallere og er perfekt til en nøjagtig påføring, hvor den bløde pensel er bredere og giver en god fordeling af farven.

Kosmetikpenslen er en del af RefectoCil’s professionelle farvesystem, og den er specielt produceret til at blive brugt som applikator for RefectoCil øjenbryns- og vippefarve.

ET GODT REDSKAB TIL ET SMUKT RESULTAT

RefectoCil Kosmetikpensel (hård) gør det endnu nemmere at farvebehandle dine bryn eller vipper. Hvis du vil have smukke vipper med en præcis og markant farve, er RefectoCil Kosmetikpensel det rette redskab til dig.

Kosmetikpenslen er et godt alternativ til RefectoCil-farvernes medfølgende blandingsstav. Penslen gør det ekstra nemt at fordele din RefectoCil-farve præcist, da den har et hårdt syntetisk børstehoved, der samtidig er vinklet til præcision. Med denne farvepensel er det muligt at fremhæve dine øjenbryn eller skabe mere volumen til dine øjenvipper uden besvær. Børstehårene er desuden langtidsholdbare, da de kan renses med vand efter brug.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand RefectoCil
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: RefectoCil Kosmetikpensel Hård

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.