Spar 30% på Ecooking t.o.m onsdag kl. 23.59 - >> Gå til udvalget <<

RefectoCil Natural Brown No.3 15 ml.

Om produktet

  • Brun øjenbryns- og vippefarve
  • Holder op til 6 uger
  • Letanvendelig
  • Mørk og veldækkende
  • Intensiv farvedybde
  • Til et naturligt look
  • Bruges sammen med Oxidant
Spar 61%

Special Price 3400

Normalpris i "butikkerne" 8900

(Fra 3293 /stk)
På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 1,70 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

NATURLIG BRUN ØJENBRYNS-OG VIPPEFARVE

RefectoCil Natural Brown (No.3) er en mørk samt veldækkende brun øjenbryns- og vippefarve, der giver en intens toning med god holdbarhed. Natural Brown (No.3) er en mørk farve, der er særlig velegnet til lysebrune eller mørkebrune bryn og vipper. Den naturlige farve giver brynene og vipperne et smukt udtryk med en intensiv farvedybde.

RefectoCil er en professionel produkt-serie, der sælges verden over. RefectoCil øjenbryns- og vippefarve er letanvendelig og holder i op til 6 uger, alt efter hvor kraftige bryn man har, hvor ofte man afrenser sin makeup og deslige. Ved brug af RefectoCil Natural Brown (No.3) på øjenvipper, skaber farven mørke vipper, der syner tydeligt længere og mere fyldige. Nok til ca. 30 farvninger.

TIL ET NATURLIGT SMUKT UDTRYK

Hvis du ønsker et naturligt smukt look med mørkebrune vipper eller bryn, er RefectoCil Natural Brown det ideelle valg for dig. Natural Brown er din genvej til mere intense øjenvipper, som giver dit et naturligt udtryk, og som er et godt match til en naturlig brun hårfarve. Hvis du ønsker en speciel brun nuance, kan du mikse RefectoCil Natural Brown (No.3) med RefectoCil Light Brown (No.3.1) og skabe lige præcis det resultat, du ønsker.

RefectoCil er særdeles nemt at anvende. Inden brug af RefectoCil Natural Brown (No.3) renses øjenområdet grundigt fri for makeup rester. Bland RefectoCil-farven sammen med Oxidant 3 pct. Når konsistensen er cremet og ensartet, påføres farven bryn eller vipper. Trækketiden afhænger af den ønskede farveintensitet og ligger mellem 5-20 minutter. Afslutningsvis fjernes den overskydende farve med en fugtig vatrondel, og så er der kun tilbage at nyde de mørke vipper og bryn.

OBS: Oxidant Developer medfølger ikke og skal købes separat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand RefectoCil
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: RefectoCil Natural Brown No.3 15 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.