RefectoCil Pure Black No.1 15 ml.

Om produktet

  • Øjenbryns- og vippefarve
  • Den klassiske sorte farve
  • Holder op til 6 uger
  • Letanvendelig
  • Til et markant look
  • Vipperne syner længere
  • Bruges sammen med Oxidant
Spar 57%

Special Price 3825

Normalpris i "butikkerne" 8900

På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 1,90 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

INTENS SORT FARVE TIL ØJENBRYN OG VIPPER

RefectoCil Pure Black (No.1) er en sort øjenbryns- og vippefarve, der giver en intens farve og god holdbarhed. Pure Black (No.1) er den klassiske farve blandt øjenvippefarver, men den kan bruges til både bryn og vipper. Den sorte farve fremhæver lysebrune samt mørkebrune vipper og bryn, og giver lyse vipper et mere markant udtryk.

RefectoCil er en professionel produkt-serie, der sælges verden over. RefectoCil øjenbryns- og vippefarve er letanvendelig og holder i op til 6 uger, alt efter hvor kraftige bryn man har, hvor ofte man afrenser sin makeup og deslige. Ved brug af RefectoCil Pure Black på øjenvipper skaber farven helt mørke øjenvipper, der syner tydeligt længere og mere fyldige. Nok til ca. 30 farvninger.

TIL DIG, DER ØNSKER ET MARKANT LOOK

Hvis du ønsker et mere markant look med kulsorte bryn eller vipper, er RefectoCil Pure Black (No.1) det ideelle valg for dig. Pure Black (No.1) er din genvej til mere intense øjenvipper, som samtidig sparer dig for unødvendig tid om morgenen, da dit mascara-forbrug kan nedsættes.

RefectoCil er særdeles nemt at anvende. Inden brug af RefectoCil Pure Black (No.1) renses øjenområdet grundigt fri for makeup rester. Bland RefectoCil-farven sammen med Oxidant 3 pct. Når konsistensen er cremet og ensartet, påføres farven bryn eller vipper. Trækketiden afhænger af den ønskede farveintensitet og ligger mellem 5-20 minutter. Afslutningsvis fjernes den overskydende farve med en fugtig vatrondel, og så er der kun tilbage at nyde de mørke vipper og bryn.

OBS: Oxidant Developer medfølger ikke og skal købes separat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand RefectoCil
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: RefectoCil Pure Black No.1 15 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.