JULEGAVETID: 20-30% på festlige brands- SHOP HER

RefectoCil Pure Black No.1 15 ml.

Om produktet

  • Øjenbryns- og vippefarve
  • Den klassiske sorte farve
  • Holder op til 6 uger
  • Letanvendelig
  • Til et markant look
  • Vipperne syner længere
  • Bruges sammen med Oxidant
- 60%

Special Price 3500

Normalpris i "butikkerne" 8900

(Fra 3293 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 1,75 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

INTENS SORT FARVE TIL ØJENBRYN OG VIPPER

RefectoCil Pure Black (No.1) er en sort øjenbryns- og vippefarve, der giver en intens farve og god holdbarhed. Pure Black (No.1) er den klassiske farve blandt øjenvippefarver, men den kan bruges til både bryn og vipper. Den sorte farve fremhæver lysebrune samt mørkebrune vipper og bryn, og giver lyse vipper et mere markant udtryk.

RefectoCil er en professionel produkt-serie, der sælges verden over. RefectoCil øjenbryns- og vippefarve er letanvendelig og holder i op til 6 uger, alt efter hvor kraftige bryn man har, hvor ofte man afrenser sin makeup og deslige. Ved brug af RefectoCil Pure Black på øjenvipper skaber farven helt mørke øjenvipper, der syner tydeligt længere og mere fyldige. Nok til ca. 30 farvninger.

TIL DIG, DER ØNSKER ET MARKANT LOOK

Hvis du ønsker et mere markant look med kulsorte bryn eller vipper, er RefectoCil Pure Black (No.1) det ideelle valg for dig. Pure Black (No.1) er din genvej til mere intense øjenvipper, som samtidig sparer dig for unødvendig tid om morgenen, da dit mascara-forbrug kan nedsættes.

RefectoCil er særdeles nemt at anvende. Inden brug af RefectoCil Pure Black (No.1) renses øjenområdet grundigt fri for makeup rester. Bland RefectoCil-farven sammen med Oxidant 3 pct. Når konsistensen er cremet og ensartet, påføres farven bryn eller vipper. Trækketiden afhænger af den ønskede farveintensitet og ligger mellem 5-20 minutter. Afslutningsvis fjernes den overskydende farve med en fugtig vatrondel, og så er der kun tilbage at nyde de mørke vipper og bryn.

OBS: Oxidant Developer medfølger ikke og skal købes separat.
RefectoCil produkterne er til professionelt brug.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand RefectoCil
Ingredienser Nej
Swatch color Nej
størrelse 30ml
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: RefectoCil Pure Black No.1 15 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik