JULEGAVETID: 20-30% på festlige brands- SHOP HER

RefectoCil Red No.4.1 15 ml.

Om produktet

  • Rød øjenbryns- og vippefarve
  • Holder op til 6 uger
  • Letanvendelig
  • Særlig velegnet til lyse hår
  • Intensiv farvedybde
  • Til det ultimative look
  • Bruges sammen med Oxidant
- 60%

Special Price 3500

Normalpris i "butikkerne" 8900

(Fra 3293 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 1,75 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

INTENS RØD ØJENBRYNS-OG VIPPEFARVE

RefectoCil Red (No.4.1) er en rød øjenbryns- og vippefarve, der giver et intenst farvningsresultat med god holdbarhed. Red (No.4.1) er en farve, der er særlig velegnet til at matche lyseblonde og mellemblonde bryn med en rødlig hårfarve. Hvis RefectoCil Red anvendes på mørkeblonde eller lysebrune bryn, opnås der en mere mørkerød farve med et flot skær. Farven giver brynene og vipperne et smukt harmonisk udtryk med en intensiv farvedybde.

RefectoCil er en professionel produkt-serie, der sælges verden over. RefectoCil øjenbryns- og vippefarve er letanvendelig og holder i op til 6 uger, alt efter hvor kraftige bryn man har, hvor ofte man afrenser sin makeup og deslige. Med RefectoCil opnås der altid et smukt, langvarigt og intenst farveresultat, som får ansigtet til at syne mere udtryksfuldt – selv uden makeup. Nok til ca. 30 farvninger.

TIL DET ULTIMATIVE LOOK

Hvis du ønsker et harmonisk udtryk med rødlige vipper eller bryn, er RefectoCil Red (No.4.1) det ideelle valg for dig. Red er din genvej til flotte øjenvipper og -bryn, som giver dit et rødt skær, og som matcher en rødlig hårfarve perfekt.

RefectoCil er særdeles nemt at anvende. Inden brug af RefectoCil Red (No.4.1) renses øjenområdet grundigt fri for makeup rester. Bland RefectoCil-farven sammen med Oxidant 3 pct. Når konsistensen er cremet og ensartet, påføres farven bryn eller vipper. Trækketiden afhænger af den ønskede farveintensitet og ligger mellem 5-20 minutter. Afslutningsvis fjernes den overskydende farve med en fugtig vatrondel, og så er der kun tilbage at nyde de smukke vipper og bryn.

OBS: Oxidant Developer medfølger ikke og skal købes separat.
RefectoCil produkterne er til professionelt brug.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand RefectoCil
Ingredienser Nej
Swatch color Nej
størrelse 30ml
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: RefectoCil Red No.4.1 15 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik