RefectoCil Sensitive Dark Brown 15 ml.

Om produktet

  • Øjenbryns- og vippefarve
  • Til sensitiv hud og øjne
  • Mørkebrun farve
  • Let at anvende
  • Holder op til 6 uger
  • Nok til 30 farvninger
  • Med naturlige plantefarver
Spar 57%

Special Price 4675

Normalpris i "butikkerne" 10900

(Fra 4033 /stk)
På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 2,30 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

SKÅNSOM MØRKEBRUN FARVE TIL ØJENBRYN OG VIPPER

RefectoCil Sensitive Dark Brown er en øjenbryns- og vippefarve, der nænsomt men effektivt giver en flot mørkebrun farve og god holdbarhed. Farven er udviklet specielt til sart og følsom hud samt øjne, og den kan anvendes til både vipper og bryn. Øjenbryns- og vippefarven giver en mørkebrun farve, og den er særligt velegnet til øjenvipper og mellem til mørkebrunt hår.

RefectoCil Sensitive Dark Brown får sin farve fra naturlige planteekstrakter, og den er derfor ideel at bruge til sensitiv hud, da man undgår hudirritation og rødme. Farven er vandafvisende og tværer ikke ud, men holder i helt op til 6 uger, alt efter hvor kraftige bryn man har, hvor ofte man afrenser sin makeup og deslige. RefectoCil Sensitive Dark Brown indeholder nok farve til ca. 30 farvninger. Der medfølger desuden en plasticstift til påføring af farven.

FOR MARKEREDE ØJNE OG BRYN

Ønsker du at få definerede bryn og vipper med en dyb brun farve, er RefectoCil Sensitive Dark Brown et musthave for dig. Den skånsomme bryn og vippefarve er mild at bruge, og resultatet er smukke markerede bryn og vipper.

Rens øjenområdet grundigt for makeuprester. En lille mængde RefectoCil Sensitive Dark Brown påføres bryn eller vipper, til det dækker helt. Lad farven virke i 2 minutter. Fjern derefter farven med en vatrondel, og påfør så RefectoCil Sensitive Developer Gel på samme område. Lad det virke i 1 minut, hvorefter du igen fjerner det, denne gang med en fugtig vatrondel. Tilbage er kun at nyde de mørke vipper og bryn.

NB: RefectoCil Sensitive kan kun bruges sammen med RefectoCil Sensitive Developer Gel, som købes separat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand RefectoCil
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: RefectoCil Sensitive Dark Brown 15 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.