RefectoCil Sensitive Developer Gel 60 ml.

Om produktet

  • Skånsom udviklergelé
  • Til RefectoCil Sensitive
  • For sensitiv hud og øjne
  • Dermatologisk testet
  • Nem at anvende
  • Nok til 120 farvninger
  • Med naturlige plantefarver
Spar 20%

Special Price 10300

Normalpris i "butikkerne" 12900

(Fra 8385 /stk)
På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 5,15 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

SKÅNSOM UDVIKLERGELÉ TIL REFECTOCIL-FARVE

RefectoCil Sensitive Developer Gel er en gelé, der aktiverer RefectoCil Sensitive vippe- og øjenbrynsfarve og gør den klar til brug. Geléen giver farven en cremet og ensartet konsistens og er nem at påføre. Developer Gel er særligt velegnet til sart og følsom hud samt sensitive øjne.

RefectoCil Sensitive Developer Gel er en del af RefectoCil Sensitives professionelle farvesystem, og den er specielt produceret til at blive anvendt sammen med RefectoCil Sensitive øjenbryns- og vippefarve. Udviklergeléen er dermatologisk testet og indeholder naturlige planteekstrakter, der modvirker hudirritation, rødme og deslige. Der er nok gelé til 4 tuber RefectoCil Sensitive farve, hvilket svarer til ca. 120 farvninger. Der medfølger desuden en plasticstift til at blande geléen og farven.

PERFEKT TIL SENSITIV HUD

Ønsker du skånsomt men effektivt at få flotte farvede bryn eller vipper, er Developer Gel fra RefectoCil Sensitive perfekt til dig. Den unikke aktiveringsgelé er sammen med en af farverne fra RefectoCil Sensitive en perfekt kombination, der skaber smukke markerede øjenvipper og – bryn.

Rens øjenområdet grundigt for makeuprester. Den ønskede øjenbryns- og vippefarve fra RefectoCil Sensitive påføres bryn eller vipper, til det dækker helt. Lad farven virke i 2 minutter. Fjern derefter farven med en vatrondel, og påfør så RefectoCil Sensitive Developer Gel på samme område. Lad det virke i 1 minut, hvorefter du igen fjerner det, denne gang med en fugtig vatrondel. Tilbage er kun at nyde de mørke vipper og bryn.

NB: RefectoCil Sensitive Developer Gel kan kun bruges sammen med RefectoCil Sensitive farverne, som købes separat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand RefectoCil
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: RefectoCil Sensitive Developer Gel 60 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.