JULEGAVETID: 20-30% på festlige brands- SHOP HER

RefectoCil Sensitive Developer Gel 60 ml.

Om produktet

  • Skånsom udviklergelé
  • Til RefectoCil Sensitive
  • For sensitiv hud og øjne
  • Dermatologisk testet
  • Nem at anvende
  • Nok til 120 farvninger
  • Med naturlige plantefarver
- 46%

Special Price 6900

Normalpris i "butikkerne" 12900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 3,45 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

SKÅNSOM UDVIKLERGELÉ TIL REFECTOCIL-FARVE

RefectoCil Sensitive Developer Gel er en gelé, der aktiverer RefectoCil Sensitive vippe- og øjenbrynsfarve og gør den klar til brug. Geléen giver farven en cremet og ensartet konsistens og er nem at påføre. Developer Gel er særligt velegnet til sart og følsom hud samt sensitive øjne.

RefectoCil Sensitive Developer Gel er en del af RefectoCil Sensitives professionelle farvesystem, og den er specielt produceret til at blive anvendt sammen med RefectoCil Sensitive øjenbryns- og vippefarve. Udviklergeléen er dermatologisk testet og indeholder naturlige planteekstrakter, der modvirker hudirritation, rødme og deslige. Der er nok gelé til 4 tuber RefectoCil Sensitive farve, hvilket svarer til ca. 120 farvninger. Der medfølger desuden en plasticstift til at blande geléen og farven.

PERFEKT TIL SENSITIV HUD

Ønsker du skånsomt men effektivt at få flotte farvede bryn eller vipper, er Developer Gel fra RefectoCil Sensitive perfekt til dig. Den unikke aktiveringsgelé er sammen med en af farverne fra RefectoCil Sensitive en perfekt kombination, der skaber smukke markerede øjenvipper og – bryn.

Rens øjenområdet grundigt for makeuprester. Den ønskede øjenbryns- og vippefarve fra RefectoCil Sensitive påføres bryn eller vipper, til det dækker helt. Lad farven virke i 2 minutter. Fjern derefter farven med en vatrondel, og påfør så RefectoCil Sensitive Developer Gel på samme område. Lad det virke i 1 minut, hvorefter du igen fjerner det, denne gang med en fugtig vatrondel. Tilbage er kun at nyde de mørke vipper og bryn.

NB: RefectoCil Sensitive Developer Gel kan kun bruges sammen med RefectoCil Sensitive farverne, som købes separat. RefectoCil produkterne er til professionelt brug.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand RefectoCil
Ingredienser Nej
Swatch color Nej
størrelse 30ml
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: RefectoCil Sensitive Developer Gel 60 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik