25% på (næsten) alt hårpleje & styling - SHOP HER

RefectoCil Sensitive Light Brown 15 ml.

Om produktet

  • Øjenbryns- og vippefarve
  • Til sensitiv hud og øjne
  • Lysebrun farve
  • Let at anvende
  • Holder op til 6 uger
  • Nok til 30 farvninger
  • Med naturlige plantefarver

Få en mail når varen kommer på lager igen

- 64%

Special Price 3900

Normalpris i "butikkerne" 10900

Optjen 1,95 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Levering: 2-3 dage

Optjen loyalitetspoint

Levering: 2-3 dage

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

SKÅNSOM LYSEBRUN FARVE TIL ØJENBRYN OG VIPPER

RefectoCil Sensitive Light Brown er en øjenbryns- og vippefarve, der nænsomt men effektivt giver en flot lysebrun farve og god holdbarhed. Farven er udviklet specielt til sart og følsom hud samt øjne, og den kan anvendes til både vipper og bryn. Den lysebrune farve er særlig velegnet til at fremhæve blonde bryn og et godt match til en blond eller lysebrun hårfarve. Øjenbryns- og vippefarven farver lyst hår i en blød brun nuance.

RefectoCil Sensitive Light Brown får sin farve fra naturlige planteekstrakter, og den er derfor ideel at bruge til sensitiv hud, da man undgår hudirritation og rødme. Farven er vandafvisende og tværer ikke ud, men holder i helt op til 6 uger, alt efter hvor kraftige bryn man har, hvor ofte man afrenser sin makeup og deslige. RefectoCil Sensitive Light Brown indeholder nok farve til ca. 30 farvninger. Der medfølger desuden en plasticstift til påføring af farven.

FOR MARKEREDE ØJNE OG BRYN

Ønsker du at få definerede bryn og vipper med en lysebrun farve, er RefectoCil Sensitive Light Brown et musthave for dig. Den skånsomme bryn og vippefarve er mild at bruge, og resultatet er smukke markerede bryn og vipper.

Rens øjenområdet grundigt for makeuprester. En lille mængde RefectoCil Sensitive Light Brown påføres bryn eller vipper, til det dækker helt. Lad farven virke i 2 minutter. Fjern derefter farven med en vatrondel, og påfør så RefectoCil Sensitive Developer Gel på samme område. Lad det virke i 1 minut, hvorefter du igen fjerner det, denne gang med en fugtig vatrondel. Tilbage er kun at nyde de mørke vipper og bryn.

NB: RefectoCil Sensitive kan kun bruges sammen med RefectoCil Sensitive Developer Gel, som købes separat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand RefectoCil
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: RefectoCil Sensitive Light Brown 15 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik