MIDSEASON SALE: 30% på 15 brands - SHOP HER

RefectoCil Skin Protection Cream & Eye Mask 75 ml.

Om produktet

  • Vandafvisende barrierecreme
  • Beskytter huden ved farvning
  • Plejer og fugter
  • Indeholder Shea Butter
  • Flere anvendelsesområder
  • God som hud- og håndcreme
- 37%

Special Price 4700

Normalpris i "butikkerne" 7500

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 4,70 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

BARRIERECREME TIL BESKYTTELSE AF HUDEN

RefectoCil Skin Protection Cream & Eye Mask er en vandafvisende barrierecreme og øjenmaske, der er specielt udviklet til at beskytte huden mod uønskede farvepletter ved farvning af øjenbryn og –vipper. Cremen er desuden velegnet som hånd- og hudcreme, da den indeholder plejende, beskyttende og fugtgivende ingredienser.

RefectoCil Protection Creme kommer i en handy og hygiejnisk tube, der gør den nem at anvende. Barrierecremen er baseret på Shea Butter, mandelolie, kamille-ekstrakt, E-vitamin og D-Panthenol, alle ingredienser der plejer og beskytter huden, samtidig med, at cremen sørger for at opretholde hudens naturlige fugtbalance. RefectoCil Protection Cream & Eye Mask er desuden fri for allergifremkaldende stoffer og er derfor særlig velegnet til det følsomme øjenområde.

EN MULTI-FUNKTIONEL CREME

Hvis du ønsker at beskytte dine øjenlåg og hud under farvning af bryn eller vipper, er RefectoCil Skin Protection Cream & Eye Mask det rette valg for dig. Barrierecremen er vandafvisende og sørger for at uønskede farvepletter ikke trænger ind i huden. Derudover fugter og plejer cremen din hud, så både dine vipper/bryn og hud ser flot og sund ud dagen igennem.

Cremen smøres på det nederste øjenlåg samt på bagsiden af dine RefectoCil Eye Protection Papers, så de holdes på plads under farvningen. Cremen sørger samtidig for, at farve, der evt. skulle trænge igennem dine vippeformater, ikke binder til huden.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand RefectoCil
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: RefectoCil Skin Protection Cream & Eye Mask 75 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik