RefectoCil Skin Protection Cream & Eye Mask 75 ml.

Om produktet

  • Vandafvisende barrierecreme
  • Beskytter huden ved farvning
  • Plejer og fugter
  • Indeholder Shea Butter
  • Flere anvendelsesområder
  • God som hud- og håndcreme

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 20%

Special Price 6000

Normalpris i "butikkerne" 7500

(Fra 4875 /stk)
Optjen 3,00 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

BARRIERECREME TIL BESKYTTELSE AF HUDEN

RefectoCil Skin Protection Cream & Eye Mask er en vandafvisende barrierecreme og øjenmaske, der er specielt udviklet til at beskytte huden mod uønskede farvepletter ved farvning af øjenbryn og –vipper. Cremen er desuden velegnet som hånd- og hudcreme, da den indeholder plejende, beskyttende og fugtgivende ingredienser.

RefectoCil Protection Creme kommer i en handy og hygiejnisk tube, der gør den nem at anvende. Barrierecremen er baseret på Shea Butter, mandelolie, kamille-ekstrakt, E-vitamin og D-Panthenol, alle ingredienser der plejer og beskytter huden, samtidig med, at cremen sørger for at opretholde hudens naturlige fugtbalance. RefectoCil Protection Cream & Eye Mask er desuden fri for allergifremkaldende stoffer og er derfor særlig velegnet til det følsomme øjenområde.

EN MULTI-FUNKTIONEL CREME

Hvis du ønsker at beskytte dine øjenlåg og hud under farvning af bryn eller vipper, er RefectoCil Skin Protection Cream & Eye Mask det rette valg for dig. Barrierecremen er vandafvisende og sørger for at uønskede farvepletter ikke trænger ind i huden. Derudover fugter og plejer cremen din hud, så både dine vipper/bryn og hud ser flot og sund ud dagen igennem.

Cremen smøres på det nederste øjenlåg samt på bagsiden af dine RefectoCil Eye Protection Papers, så de holdes på plads under farvningen. Cremen sørger samtidig for, at farve, der evt. skulle trænge igennem dine vippeformater, ikke binder til huden.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand RefectoCil
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: RefectoCil Skin Protection Cream & Eye Mask 75 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.