RefectoCil Styling Gel 9 ml.

Om produktet

  • Plejende serum til vipper/bryn
  • Holder bryn/vippefarven intens
  • Fugtgivende og beskyttende
  • Indeholder E-vitamin
  • Påføres dagligt
Spar 20%

Special Price 12000

Normalpris i "butikkerne" 15000

(Fra 9750 /stk)
På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 6,00 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

PLEJENDE SERUM TIL BRYN OG VIPPER

RefectoCil Styling Gel er en plejende balsam, der beskytter farvede øjenbryn og –vipper og sørger for, at farven holder samt forbliver intens i længere tid.

Styling Gel kan sammenlignes med en farvebeskyttende balsam. Ligesom farven i håret har brug for fugt og beskyttelse, på samme måde skal farvede øjenbryn og –vipper også plejes. Styling Gel har et højt indhold af E-vitamin og D-Panthenol, begge er ingredienser, der fugter og plejer hårene i dybden. Ved regelmæssig brug vil øjenvipperne blive stærkere, så de kan vokse sig flotte og lange. Nok til ca. 250 påføringer.

TIL ET SMUKT LOOK DER HOLDER

Ønsker du smukke vipper med en intens farve, er RefectoCil Styling Gel den perfekte løsning til dig. De plejende ingredienser i geléen sørger for, at du får et optimalt resultat, når du bruger RefectoCil øjenbryns- og vippefarve. Resultatet er skinnende, lange og sunde øjenvipper og velplejede bryn med en flot, intens farve.

RefectoCil Styling Gel skal bruges dagligt for det bedste resultat. Styling Gel påføres hver aften efter afrensningen af din makeup. De dybdevirkende ingredienser i geléen vil pleje dine vipper og bryn hele natten igennem, hvilket bevarer gløden i den flotte farve. Styling Gel kan også bruges i løbet af dagen til at forme dine øjenbryn og til at tilføre glans til dine vipper.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand RefectoCil
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: RefectoCil Styling Gel 9 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.