Remington Pro Tight Curl Wand CI6X10 (1 stk)

Om produktet

  • 10 mm titanium keramisk cylinder
  • 4 x beskyttende og anti-statisk keramisk belægning
  • 30 sekunders opvarmning
  • 10 varmeindstillinger
  • 130°C -220°C
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 17,45 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

SKAB TÆTTE OG BOUNCY KRØLLER
Remington Pro Tight Curl Wand CI6X10 er det perfekte krøllejern til dig, der ønsker smukke og defineret krøller på ingen tid. Skab smukke krøller med et krøllejern, der er blid mod dit hår.

Dette krøllejern er skabt til både at varme hurtigt op på blot 30 sekunder, og samtidigt være bliv mod dit hår, mens du styler det. Dette gør at du kan nyde smukke og definerede krølle uden krus.

Krøllejernet er designet med en kun 10 mm cylinder med en titanium keramisk belægning, der skaber smukke tætte og skinnende krøller.

Med jernet medfølger en varmebeskyttende handske, der beskytter dig mod at blive brændt, samt varmen fra jernet, så du kan holde håret stramt omkring jernet.

VÆRD AT VIDE OM REMINGTON PRO TIGHT CURL WAND CI6X10 
Skab smukke og definerede krøller uden at dit hår efterlades kruset eller statisk med den 4 x beskyttende, keramiske og anti-statiske belægning, som bruger Tourmaline Ionic og Smooth Glide Coating for at passe på dit hår.

Find den varmeindstilling der passer til dit hår og hårtype. Jernet kan nemlig let indstilles til 10 forskellige varmeindstillinger fra 130°C -220°C, så der er en temperatur, der passer dig.

Jernet er designet med et digital temperatur kontrol med et LCD display, og en automatisk funktion, der slukker jernet efter 60 minutter, hvis du skulle glemme at slukke det efter brug.

ANVENDELSE
Hvis du elsker at style dit hår med tætte og spændstige krøller, der skinner og er fulde af bounce, er dette krøllejern det perfekte match til dig.

Med Remington Pro Tight Curl Wand CI6X10 medfølger en brugsanvisning og instruktion som bør læses før brug.
Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Remington
Ingredienser Kontakt kundeservice
Swatch color Ikke tilgængelig
størrelse 30ml
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Remington Pro Tight Curl Wand CI6X10 (1 stk)

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik