JULEGAVETID: 20-30% på festlige brands- SHOP HER

REN ClearCalm 3 Non Drying Spot Treatment 15 ml.

Om produktet

  • 0,5% salicylsyrer
  • Punktbehandling
  • Fjerner bakterier og balancerer huden
  • Fjerner urenheder uden at irriterer huden
  • Bruges direkte på urenhederne


På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 7,50 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

PUNKT BEHANDLING AF URENHEDER
REN ClearCalm 3 Non Drying Spot Treatment 15 ml. er en et produkt til punkt behandling af urenheder, som din hud vil elske, og som fjerner urenheder og synlige porer hurtigt.

Spot treatment er en del af REN CleaeClam-serien, der renser uren hud, uden at irriterer huden, så du kan vinke farvel til bumser.

Punktbehandlingen er formuleret med 0,5% salicylsyrer, der er en mild syrer, der beroligerer og renser din hud. Dertil er formlen ikke tørrende, så din hud ikke irriteres ved at fugt trækkes ud af huden.

Salicylsyren er udvundet af pilebark, hvor syren findes naturligt. Dertil hjælper ekstrakter fra strandfyr og timian med at reducerer eventuelle ar og bidrager til helingsprocessen, mens chlorella ekstrakt genskaber hudens balance med sunde hudbakterier.

ANVENDELSE
Hvis du kæmper med uren hud og bumser, er REN ClearCalm 3 Non Drying Spot Treatment 15 ml. din redning. Den hjælper med at reducerer urenheder og akne forårsagende bakterier med rensende salicylsyrer, der beroligerer huden og minimerer porer.

Påfør produktet 2 gange dagligt direkte på bumserne, de tilstoppede porer eller urenhederne. Forbedre resultatet med REN ClearCalm Clarifying Clay Cleanser og ClearCalm Replenishing Gel Cream Moisturizer.
Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand REN
Ingredienser Kontakt kundeservice
Swatch color Ikke tilgængelig
størrelse 30ml
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: REN ClearCalm 3 Non Drying Spot Treatment 15 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik