RevitaLash Volume Enhancing Foam 55 ml.

Om produktet

  • Leave-in conditioner
  • Tykkere og fyldigere hår
  • Stimulerer hårsækkende
  • Godkendt af dermatologer
  • Anbefales til både mænd og kvinder
  • Fri for parabener
Spar 9%

Special Price 109100

Normalpris i "butikkerne" 119900

På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 54,55 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Leave-in conditioner til at øge hårvækst

Volume Enhancing Foam fra Revitalash er en leave-in conditioner i skumform, der stimulerer hårsækkene til øget hårvækst og giver tykkere, fyldigere og sundere hår. Håret styrkes og beskyttes mod knæk, da der dannes en anti-breakage effekt. Håret plejes og næres i dybden, så håret efterlades med øget tekstur og glans, så håret fremstår sundere og mere velplejet. Volume Enhancing Foam er velegnet til alle hårtyper.

Hair Volume Enhancing Foam er baseret på en letvægts formel, der er nem at påføre. Den er beriget med BioPeptin Complex, der består af biotin, glycerin, panthenol, peptider og lipider, der forbedrer og styrker håret, samtidig med at der dannes en anti-breakage effekt, der beskytter håret mod knæk og skader. Leave-in balsammen indeholder planteekstrakterne Ginkgo Biloba, Panax Ginseng og Swertia Japonica, der er fyldt med antioxidanter og B-vitamin, som nærer, beskytter og genopbygger håret. Volume Enhancing Foam er desuden dermatologisk og klinisk testet samt er fri for parabener.

For tykkere og fyldigere hår

Drømmer du om tykkere og fyldigere hår, så er Volume Enhancing Foam fra Revitalash det perfekte match for dig. Den skønne leave-in balsam styrker og beskytter dit hår samt får dit hår til at gro.

Anvend Revitalash Volume Enhancing Foam i rent og vådt eller fugtigt hår. Påfør en passende lille mængde leave-in balsammen på fingerspidserne og massér skummet ind i håret. Style herefter som normalt. Produktet skal ikke vaskes ud i minimum 12 timer efter hver påføring. Anvend ikke balsammen mere end én gang dagligt.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand RevitaLash
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: RevitaLash Volume Enhancing Foam 55 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.