Revitale Deeply Absorbent Nose Strips 5 stk

Om produktet

  • Dybderensende næsestrips
  • Fjerner tilstoppede porer
  • Absorberer urenheder
  • For en ren og glat hud
  • Med ekstrakt fra trækul
  • Let at anvende
  • Til alle hudtyper
Spar 67%

Special Price 1900

Normalpris i "butikkerne" 5900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 0,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

DYBDERENSENDE NÆSESTRIPS

Revitale Deeply Absorbent Nose Strips er næsestrips, der effektivt fjerner tilstoppede porer og urenheder på næsen. Næsestripsene renser i dybden samt efterlader huden ren og glat. Deeply Absorbent Nose Strips kan anvendes på alle hudtyper.

Deeply Absorbent Nose Strips indeholder ekstrakt fra trækul, der gennem et magnetisk system absorberer de tilstoppede porer og hudorme. Næsestripsene er beriget med naturlige ingredienser som tea tree-olie og troldnød-ekstrakt, der plejer huden, mens mentol har en beroligende effekt. Deeply Absorbent Nose Strips er desuden lette at anvende og påføre.

FOR EN REN OG GLAT HUD

Ønsker du at blive fri for sorte porer og få en velplejet hud, er Deeply Absorbent Nose Strips fra Revitale perfekt for dig. Med de effektive næsestrips kan du på ingen tid rense huden på din næse og få et flot resultat.

Vask ansigtet, og rens det for makeup, cremer og lignende. Tag en Deeply Absorbent Nose Strips fra Revitale og fjern plasticen på den. Gør næsen våd, og påfør strippen. Glat luftbobler på strippen ud, og sørg for, at den sidder godt fast på næsen. Lad strippen tørre i 15-20 minutter, indtil den føles tør og stiv, og pil den nænsomt af næsen. Det anbefales, at du bruger én næsestrip om ugen og maksimum tre på en uge.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Revitale
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Revitale Deeply Absorbent Nose Strips 5 stk

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.