Revlon Klemme Krøllejern 32 mm Pro Collection (1 stk)

Om produktet

  • 32 mm krøllejern
  • Pro Collection
  • Rosa guld overflade
  • Temperaturer fra 140 til 200 °C
  • Varmer op på 30 sekunder
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 14,95 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

ROSA GULD 32 MM KRØLLEJERN
Revlon Klemme Krøllejern 32 mm Pro Collection (1 stk) er et smuk krøllejern, som kunne være taget ud af en professionel salon. Opnå smukke og definerede krøller med Revlon.

Revlon har lavet et unik krøllejern, der som en del af deres Pro Collection, giver dig smukke professionelle resultater på ingen tid fra de trygge rammer af det eget hjem.

VÆRD AT VIDE OM REVLON KLEMME KRØLLEJERN 32 MM PRO COLLECTION 
Dette 32 mm rosa guld krøllejern skaber smukke og definerede krøller, der er fulde af volumen. Krøl let dig hår med dette jern, der har en klemme, der hjælper med at holde håret tæt mod jernet.

Jernet har en flot rosa guld farve, der ikke bare er smuk, men også praktisk. Kombinationen af guld og kobber fordeler varmen fra jernet jævnt for smukke krøller.

Style dit hår med temperaturer fra 140 til 200 °C, som gør det let at style alle hårtyper. Dette skyldes at fint hår kræver mindre varme end tykt hår.

Skab smukke krøller på ingen tid. Dette krøllejern varmer op på bare 30 sekunder, så du hurtigt kan lave smukke krøller på ingen tid.

ANVENDELSE
Tilslut krøllejernet og vent 30 sekunder til at jernet er varmet op. Udvælg en lille sektion af dit hår og sno det tæt om krøllejernet ved hjælp af klemmen. Hold håret stramt mod jernet i kort til før du slipper og krøllen er dannet.
Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Revlon
Ingredienser Kontakt kundeservice
Swatch color Nej
størrelse Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Revlon Klemme Krøllejern 32 mm Pro Collection (1 stk)

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik