Revlon Nutri Color Creme 000 Clear 270 ml.

Om produktet

  • Farvebevarende hårcreme
  • Transparent farve
  • Genopliver farvet hår
  • Blødgørende effekt
  • Glansfuld finish
  • Tilfører fugt og næring
  • Let at dosere
  • Kan blandes med Fondant Color
Spar 50%

Special Price 9950

Normalpris i "butikkerne" 19900

På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 4,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

TRANSPARENT HÅRCREME

000 Clear fra Revlon Nutri Color Creme er en hårcreme, der hurtigt og effektivt booster farven og genopliver farvet hår. Hårcremen plejer håret og efterlader det silkeblødt og skinnende blankt. Cremen beskytter hårfarven mod udefrakommende aggressorer, samtidig med at den tilfører masser af fugt og næring til håret. 000 Clear er uden farve, men med samme fordele som de andre Nutri Color Cremes. Hårcremen kan bruges alene som en plejende balsam eller sammen med Nutri Color Creme Fondant Colors til at give en blød pastelfarve.

000 Clear indeholder pigmenter, der bevarer hårets farve og giver håret en glansfuld og glat overflade. De aktive ingredienser og AHA frugtsyren i hårcremen fugtgiver, plejer og blødgør håret i dybden ligesom en balsam. 000 Clear er ammoniakfri og kommer desuden i en smart pumpe, der gør det let at dosere cremen.

EN GENOPLIVENDE BEHANDLING TIL DIT HÅR

Vil du gerne forlænge din hårfarves levetid, er 000 Clear fra Revlon Nutri Color Creme det perfekte valg for dig. Den plejende hårcreme tilfører et boost med fugt og næring, så dine lokker efterlades silkebløde med en glansfuld finish.

Anvendelse som balsam: Påfør Revlon Nutri Color Creme 000 Clear i vådt hår og lad den virke i 3 minutter. Skyl hårcremen grundigt ud.
Anvendelse som farvecreme til en pastelnuance: Bland 5 g. Revlon Nutri Color Creme 000 Clear med 1 g. af en valgfri Nutri Color Creme Fondant Color. og påfør i nyvasket og håndklædetørt hår med handsker for at undgå farvepletter. Fordel cremen i håret med fingrene eller en kam. Lad farvecremen virke i 15 minutter, og skyl efter med rigeligt vand. Vi anbefaler, at man anvender farvecremen ca. en gang hver 6. uge for at vedligeholde hårfarven mellem frisørbesøg.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Revlon
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Revlon Nutri Color Creme 000 Clear 270 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.