Få dobbelt op på loyalitetspoint t.o.m søndag d. 26/9

Salt & Stone Deodorant Eucalyptus & Cedarwood (75 g)

Om produktet

  • Naturlig deodorant
  • God til alle hudtyper
  • Modvirker lugtgener
  • Duft af eucalyptus og cedertræ
  • Stick deodorant
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 15,50 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

NATURLIG DEODORANT STICK
Salt & Stone Deodorant Eucalyptus & Cedarwood er en skånsom og naturlig deodorant, der kommer som en praktisk stick deodorant. Deodoranten er formuleret med rene naturlige ingredienser og er uden natron.

Deodoranten er formuleret med hyaluronsyrer og probiotika samt sheasmør. Hyaluronsyrer har en unik egenskab, hvor den kan bide væske 1000 gange sin egen vægt, hvilket giver en smidig og sund hud.

Dertil bidrager sheasmør med pleje og næring til huden, mens den beskytter huden, mens probiotika neutraliserer lugtgener i op til 48 timer efter påførelse. Vitamin E beskytter dine hudceller og bidrager til kollagen dannelse for sund hud.

Denne deodorant benytter Salt & Stone´s formula Nº 1, som er en langtidsvarende formel, der virker til alle hudtyper. Den har en naturlig og frisk duft af eucalyptus og cedertræ, som er en afslappende og frisk duft.

ANVENDELSE
Deodorant virker bedst på ren og tør hud. Du kan dermed med fordel bruge deodoranten hver gange efter du har været i bad. Gnid deodoranten direkte på huden under armene, og sæt det medfølgende låg på, så deodoranten ikke tørrer ud.
Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Salt & Stone
Ingredienser *Caprylic/capric Triglyceride, *Tapioca Starch, *Ozokerite Wax, **Magnesium Hydroxide, *Sodium Bicarbonate, *Coconut Oil, *Shea Butter, *Hyaluronic Acid, *Lactobacillus Acidophilus, *Natural Fragrance. *Plant-based **Naturally Occurring
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Salt & Stone Deodorant Eucalyptus & Cedarwood (75 g)

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik