Smooth Velvet Compatible Roller Heads 2 stk.

Om produktet

  • Aftagelige rullehoveder
  • Til Velvet Smooth Fodfil
  • 2 medium grove file
  • Fjerner blidt hård hud
  • Blødgørende effekt
Spar 80%

Special Price 1900

Normalpris i "butikkerne" 9900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 0,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

REFILLS TIL SCHOLL VELVET SMOOTH

Smooth Velvet Compatible Roller Heads er en æske med to rullehoveder, der passer til Scholl’s populære fodfiler. De to rullehoveder fjerner blidt den hårde hud fra fødderne, så de efterlades silkebløde og velplejede.

Velvet Compatible Roller Heads er begge medium grove, og derved perfekte til at give fødderne en effektiv peeling. De unikke rullehoveder er belagt med mikrofine diamantkrystaller, der sikrer en blid og nem fjernelse af ligtorne og hård hud. Velvet Compatible Roller Heads er aftagelige og nemme at udskifte efter behov.

FOR SILKEBLØDE FØDDER

Drømmer du om silkebløde fødder, er Smooth Velvet Compatible Roller Heads det perfekte redskab for dig. Sammen med den elektroniske fodfil vil rullehovederne give dig fløjlsbløde og velplejede fødder efter kun en gangs brug.

Påsæt én Smooth Velvet Compatible Roller Head på din Scholl fodfil. Tænd for fodfilen, og rul den forsigtigt over det ønskede område på helt tør hud. Anvend fodfilen med et let til mellemstort tryk, og bevæg den med jævne bevægelser. Gentag regelmæssigt for et optimalt resultat. For at rengøre rullen skal den fjernes fra apparatet, og skylles i rindende vand. Tør den derefter med en ren klud, og sæt rullen tilbage på plads.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Scholl
Ingredienser Nej
Price Change Reason Ikke tilgængelig
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Smooth Velvet Compatible Roller Heads 2 stk.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.