Spar 30% på Ecooking t.o.m onsdag kl. 23.59 - >> Gå til udvalget <<

Scholl Velvet Smooth Fodfil

Om produktet

  • Pedicuresæt
  • Elektronisk fodfil
  • Fjerner hård hud
  • Blødgørende
  • Årets Bestseller

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 40%

Special Price 23900

Normalpris i "butikkerne" 39900

Optjen 11,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

PROFESSIONELT PEDICURESÆT

Scholl Velvet Smooth er en elektronisk fodfil, der blidt fjerner uønsket hård hud på fødderne. Filen fjerner den hårde hud uden at beskadige de intakte hudlag, så fødderne efterlades silkebløde og velplejede. Velvet Smooth Fodfil har desuden vundet Årets Bestseller ved Danish Beauty Awards 2015.

Scholl Velvet Smooth har et aftageligt og udskifteligt rullehoved i en ergonomisk form. Det unikke hoved er belagt med mikrofine diamantkrystaller, der sikrer en blid og nem fjernelse af ligtorne og hård hud. Fodfilen har desuden et indbygget sikkerhedsstop, der skifter over til OFF-positionen, hvis der trykkes for hårdt imod huden. Pedicuresættet indeholder en Velvet Smooth, et rullehoved, et cover og fire AA-batterier.

FOR SILKEBLØDE FØDDER

Drømmer du om silkebløde fødder, er Velvet Smooth Fodfil fra Scholl et absolut musthave for dig. Den effektive fodfil giver dig fløjlsbløde og velplejede fødder efter kun en gangs brug, så du er klar til sommertid og sandaler.

Tænd for din Scholl Velvet Smooth Fodfil, og rul den forsigtigt over det ønskede område på helt tør hud. Anvend fodfilen med et let til mellemstort tryk, og bevæg den med jævne bevægelser. Gentag regelmæssigt for et optimalt resultat. Filen kan desuden også anvendes mod hård hud på hænderne. For at rengøre rullen skal den fjernes fra apparatet, og skylles i rindende vand. Tør den derefter med en ren klud, og sæt rullen tilbage på plads.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Scholl
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Scholl Velvet Smooth Fodfil

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.