Spar 25% på Raunsborg – Gå til udvalget

Scholl Velvet Smooth Neglefil

Om produktet

  • Elektronisk neglefil
  • 3 udskiftelige hoveder
  • Filer, sliber og polerer
  • Sikrer velplejede negle
  • Til hænder eller tæer
  • Skaber naturlig glans
Spar 62%

Special Price 14900

Normalpris i "butikkerne" 39900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 7,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

ELEKTRONISK NEGLEPLEJESÆT

Velvet Smooth Electronic Nail Care System fra Scholl er et negleplejesæt, der består af en elektronisk neglefil samt tre udskiftelige hoveder. Sættet er nemt at anvende på både hænder og tæer, og det sikrer smukke negle, der ser naturlige og sunde ud.

Velvet Smooth Electronic Nail Care System kommer med 3 forskellige hoveder til at file, slibe og polere neglene. Hovederne kan nemt skiftes ud, og de giver et professionelt manicure-resultat derhjemme. Filen kan indstilles på to hastigheder, og der er inkluderet en beskyttelseshætte til neglefilen samt et AA-batteri i pakken.

FOR VELPLEJEDE NEGLE

Ønsker du fine negle, er Velvet Smooth Electronic Nail Care System fra Scholl det perfekte sæt for dig. Den elektroniske neglefil sørger for, at du på kort tid opnår smukke og velplejede negle med en naturlig glans.

Trin 1: Påsæt filehovedet (blåt) på din Scholl Velvet Smooth neglefil, og tænd den ved at vælge den ønskede hastighed. Fil derefter neglene i den ønskede form. Trin 2: Påsæt slibehovedet (grønt) på neglefilen for at udjævne og udglatte neglens overflade. Trin 3: Påsæt til sidst poleringshovedet (hvidt) på filen, og polér neglens overflade med cirkulære bevægelser for at skabe en glansfuld finish. NB! Tryk kun let for at opnå et optimalt resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Scholl
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Scholl Velvet Smooth Neglefil

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.