Spar min. 25% på (næsten) alt hårpleje & styling - SHOP HER

Schwarzkopf OSiS+ Session Label Powder Cloud 8 g.

Om produktet

  • Mat hårpudder
  • Let hold
  • Volumengivende
  • Absorberer olier
  • Med sprayfunktion
  • Til alle hårtyper
- 25%

Special Price 12673

Normalpris i "butikkerne" 16900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 6,30 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

HÅRPUDDER MED LET HOLD

Powder Cloud fra Schwarzkopf OSiS+ er en hårpudder, der giver et let, vedvarende hold og en matteret finish. Stylingpudderet absorberer effektivt olier og tilfører håret fylde samt tekstur. Powder Cloud kan anvendes i alle hårtyper og længder.

Powder Cloud hårpudder indeholder silikat, der hurtigt og effektivt opsuger fedtstoffer samt olier fra håret, så det får et mat look. Pudderet gør det let at skabe struktur og style eller re-style håret. Den smarte sprayfunktion gør det let at præcisere påføringen af produktet, og det kompakte design gør Powder Cloud nem at tage med på farten.

FOR TEKSTUR OG EN MAT FINISH

Vil du gerne have masser af volumen og en flot matteret finish, er Powder Cloud essentiel for dig. Den lette pudder giver tekstur, volumen og hold i alle typer hår. Style eller restyle dit hår og få en naturlig finish med stylingpudderen fra Schwarzkopf OSiS+.

Anvend Powder Cloud fra Schwarzkopf OSiS+ i tørt eller fugtigt nyvasket hår. Pump forsigtigt pudderet direkte i hovedbunden i det tørre hår for ekstra volumen. For en kraftig, mat finish fordeleres pudderet i håndklædetørt hår før styling.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Schwarzkopf OSIS+
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Schwarzkopf OSiS+ Session Label Powder Cloud 8 g.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.