Sebastian Professional Color Ignite Mono Conditioner 200 ml.

Om produktet

  • Balsam på skumform
  • Fremhæver hårfarven
  • Blødgørende effekt
  • Udfiltrende virkning
  • God til helfarvet hår
Spar 55%

Special Price 10800

Normalpris i "butikkerne" 24000

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 5,40 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

FARVEBEVARENDE BALSAMSKUM

Sebastian Professional Color Ignite Multi Conditioner er en unik og plejende balsam på skumform, der effektivt beskytter hårstråene samt hårfarven. Conditioneren har en blødgørende samt udfiltrende virkning for medgørligt hår, der slides mindst muligt ved efterfølgende styling og frisering. Color Ignite Multi Conditioner er særligt velegnet til farvebehandlet hår med en farvenuance og kan anvendes i alle hårtyper.

Sebastian Professional Color Ignite Multi Conditioner er baseret på en formel med panthenol, der tilfører fugt til håret for et glansfuldt look. Naturlig hvedeolie har en intens blødgørende effekt, mens granatæble-ekstrakt indeholder styrkende antioxidanter så håret fremstår med en sund finish.

FOR SUNDT FARVET HÅR

Vil du gerne give dit farvede hår ekstra pleje og omsorg, er Sebastian Professional Color Ignite Multi Conditioner dit perfekte match. Balsamskummen nærer dine lokker i dybden, så de efterlades fulde af sundhed samt med en strålende glansfuld hårfarve.

Ryst Sebastian Professional Color Ignite Multi Conditioner inden brug, og fordel en passende mængde i nyvasket fugtigt hår med fokus på længder og spidser. Lad den sidde i 1-3 minutter, og skyl efterfølgende med rigeligt vand. Vi anbefaler, at du bruger en farvebevarende shampoo inden din balsam for et optimalt resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Sebastian Professional
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Sebastian Professional Color Ignite Mono Conditioner 200 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.