Sebastian Professional Craft Clay 50 g.

Om produktet

  • Effektiv lervoks
  • Fleksibelt hold
  • Giver tekstur
  • For en mat finish
  • Uden parabener
Spar 51%

Special Price 12600

Normalpris i "butikkerne" 26000

På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 6,30 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

LERVOKS MED FLEKSIBELT HOLD

Sebastian Professional Craft Clay er en effektiv lervoks, der giver fleksibelt men godt hold til frisuren. Hårvoksen tilfører desuden øget tekstur til hårstråene og efterlader håret med et veldefineret samt mat look. Craft Clay afstiver ikke, og derfor kan håret med lethed restyles i løbet af dagen. Lervoksen er særligt velegnet i kort til medium langt hår og kan anvendes i alle hårtyper.

Sebastian Professional Craft Clay er baseret på en formel med naturlig bivoks, der gør lervoksen formbar samt sikrer, at håret bliver, hvor det skal. Kaolin-ler og silica har en matterende effekt på håret, mens solsikkeolie virker blødgørende for et velplejet look. Craft Clay er desuden fri for parabener.

FOR EN SMIDIG STYLING

Vil du gerne have en velstylet frisure med naturlig bevægelighed, er Sebastian Professional Craft Clay det oplagte valg for dig. Lervoksen giver god kontrol over dit hår uden at stivne, så du let kan omforme håret i løbet af dagen. Du får en fleksibel samt holdbar styling med et naturligt og mat look.

Gnid en passende mængde Sebastian Professional Craft Clay imellem håndfladerne, og fordel efterfølgende hårvoksen i tørt hår. Style håret som du ønsker, og nyd dit formbare samt matte look.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Sebastian Professional
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Sebastian Professional Craft Clay 50 g.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.