HUSK MORS DAG GAVEN: Spar min. 20% på dufte - SHOP HER

Sebastian Professional Drynamic Dry Shampoo 212 ml.

Om produktet

  • Opfriskende tørshampoo
  • Absorberer olier fra håret
  • Volumengivende effekt
  • For mathed og tekstur
  • Indeholder ikke parabener
- 26%

Special Price 19500

Normalpris i "butikkerne" 26500

(Fra 18550 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 9,75 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

OPFRISKENDE TØRSHAMPOO

Sebastian Professional Drynamic Dry Shampoo er en opfriskende tørshampoo, der effektivt absorberer overskydende olier og fedt i hår samt hovedbund. Tørshampooen kan anvendes som alternativ til hårvask og giver desuden ekstra volumen samt mat tekstur til frisuren. Drynamic Dry Shampoo er velegnet til alle hårtyper.

Sebastian Professional Drynamic Dry Shampoo er baseret på en formel med silica, der modvirker et fedtet look samt har en matterende effekt på håret. Stivelse udvundet af kassava-rod fjerner olier i håret og har desuden en genopfriskende effekt. Tørshampooen er fri for parabener.

SPRING LET EN HÅRVASK OVER

Vil du gerne kunne opfriske dine lokker i en fart, er Sebastian Professional Drynamic Dry Shampoo det perfekte valg for dig. Tørshampooen giver dig øjeblikkeligt fornemmelsen af nyvasket hår samt efterlader dig med et fyldigt og mat look fuld af struktur.

Ryst Sebastian Professional Drynamic Dry Shampoo grundigt inden brug, og spray tørshampooen i tørt hår ved hårrødderne fra en afstand på 25-30 cm. Red efterfølgende håret igennem med fingrene eller en børste. For at tilføre ekstra tekstur stylingen sprayes Drynamic Dry Shampoo i hårets længder, og masseres inde i håret med fingrene.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Sebastian Professional
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Sebastian Professional Drynamic Dry Shampoo 212 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.