Vippeserum og Øjenbrynsserum

Ønsker du ekstra pleje til dine øjenbryn eller vipper? Vi har mange forskellige typer øjenvippeserum og øjenbrynsserum til et velplejet resultat. Vores sortiment tæller bl.a. effektive serummer, der sikrer lange og smukke vipper samt tætte og fine øjenbryn. Det effektive serum til vipper og bryn virker vækststimulerende og sikrer et beundringsværdigt look. Med det rigtige serum til vipper og bryn er du sikret et look med wow-effekt.

23 produkt(er)

Vippeserum der giver længere vipper

Mange kvinder går med et ønske om at få længere vipper. Lange smukke vipper, der giver ansigtet et smukt udtryk, selvom der kun er lagt en enkel makeup. Det er dog ikke alle kvinder, der er født med disse vipper og en øjenvippeserum kan derfor være en god måde at få smukke lange vipper. Mascara kan også tage dig langt, men vil du gerne have længere vipper døgnet rundt, kan en god vippeserum som Advanced Eyelash Conditioner fra Revitalash være svaret. En vippeserum plejer og styrker dine vipper, så de bliver længere og tættere. De aktive stoffer som hvedeprotein, grøn te og morgenfrue får dine vipper til at vokse sig længere og kraftigere end de kan af sig selv. Ved ekstra god pleje med en god øjenvippeserum kan de endda blive mørkere og mere buede og efterlade dig med et glamourlook, der holder døgnet rundt.

Øjenbrynserum der giver tykke bryn

Tidligere tiders mode har efterladt mange kvinder med unaturligt tynde bryn uden fylde og volumen. Nu er moden vendt og tendensen går mod mere fyldige og tykke bryn. Det kan være svært at få bryn til at vokse efter for meget plukning, men her kan øjenbrynserum være en god hjælp. En god øjenbrynserum som Advanced Eyebrow Conditioner fra Revitalash kan være med til at styrke væksten af dine bryn og igen give dig fyldige og tykke bryn, der indrammer dit ansigt på en naturlig måde. De mange aktive stoffer som biotin, hvedeprotein, grøn te og morgenfrue får dine bryn til at vokse mere og hurtigere end de kan af sig selv og du vil hurtigt opleve smukke tykke bryn.

Serum til dine vipper og bryn, sådan anvender du det

Det er vigtigt at anvende din vippeserum og øjenbrynserum hver dag. En god rutine kan være at pleje dine vipper og bryn hver aften, da du på den måde kan lade din serum tørre helt og undgår at bruge andre produkter ovenpå. Påfør din øjenvippeserum i vippekanten ved de øverste vipper, som når du lægger en flydende eyeliner. Lad den tørre og brug herefter din normale øjencreme. Efter at have plejet dine vipper med vippeserum i 4-6 uger vil du opleve forbedringer og efter 12 uger vil du have længere øjenvipper og du kan fremover nøjes med at bruge øjenvippeserum 3-4 gange om ugen. Selvom det kan virke ulogisk, skal du kun bruge din øjenvippeserum på de øverste vipper. Når du sover, vil serum fra de øverste vipper ramme de nederste og disse bliver også behandlet med vippeserum.

Brug ligeledes din øjenbrynserum hver aften. Påfør din serum på de steder, hvor du ønsker at optimere dine bryn. Lad den tørre og undgå andre produkter ovenpå. Efter 4-6 uger vil du have smukke tykke bryn.

Gode råd til brug af serum til vipper og bryn

• Brug serum en gang om dagen på et afrenset ansigt
• Lav en aftenrutine med din serum, så du husker at få det gjort
• Brug gerne øjencreme oven på din vippeserum, når det er tørt
• Brug ikke andre produkter ovenpå din øjenbrynserum, efter det er tørt