Spar 30% på Ecooking - Gå til udvalget

ShaveSafe Barbergel Normal Hud 100 ml.

Om produktet

  • Plejende barbergel
  • Forebygger knopper, kløe og indgroede hår
  • Antibakteriel effekt
  • Fri for parfume
  • Fri for parabener og farvestoffer
  • Ideel til normal hud
9900
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 4,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Plejende Barbergel til normal hud

Barbergel Normal Hud fra ShaveSafe er en plejende barbergel til både mænd og kvinder. Barbergelen forebygger effektivt barberingsknopper, kløe, indgroede hår samt skægpest. Gelen er tykkere end ShaveSafe barberskum og er velegnet til barbering alle steder på kroppen.

ShaveSafe Barbergel er beriget med antibakterielle ingredienser, der virker desinficerende på både hud, hårsække og skraber. På denne måde modvirkes hudirritation og kløe effektivt, og barberbladet holder længere.
ShaveSafe kan anvendes i forbindelse med skraber, voksning og permanent hårfjerning - her bruges ShaveSafe efter og mellem behandlingerne for at undgå hudirritation og indgroede hår.
Barbergelen indeholder ingen parfume, farvestoffer eller parabener.

For en Barbering fri for hudirritation

Ønsker du en ren barbering fri for hudirritation og indgroede hår, er Barbergel Normal Hud fra Shave Safe det rigtige valg. Med den plejende gel får du en bakteriefri barbering og efterlades med silkeblød og glat hud.

Fjern eventuelle indgroede hår inden brug af ShaveSafe Barbergel. Fugt din hud med lunkent vand, og fordel et jævnt lag gel på det ønskede område. Barbér herefter med det samme. Skyl til sidst overskydende gel af huden med vand. I starten anbefales det, at du anvender gelen minimum hver 2-3. dag for det bedste resultat. Hvis du efter 3-4 ugers brug stadig oplever knopper og hudirritation, er der 100% tilfredshedsgaranti på produktet.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand ShaveSafe
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: ShaveSafe Barbergel Normal Hud 100 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.