ShaveSafe Barberskum Normal Hud 200 ml.

Om produktet

  • Plejende barberskum
  • Sikrer tæt barbering
  • Antibakteriel effekt
  • Ideel til normal hud
  • Fri for parabener
  • Fri for farvestoffer
  • Fri for parfume
Spar 10%

Special Price 16000

Normalpris i "butikkerne" 17800

På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 8,00 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

PLEJENDE BARBERSKUM TIL NORMAL HUD

ShaveSafe Barberskum Normal Hud er en plejende barberskum til både mænd og kvinder, der sikrer en tæt og ren barbering hver eneste gang. Barberskummen renser effektivt huden, så kløe, knopper og indgroede hår undgås. Skummen kan anvendes på hele kroppen – enten ved brug af skraber, barbermaskine eller som vask efter voks- og laserbehandlinger.

ShaveSafe Barberskum er beriget med antibakterielle ingredienser, der virker desinficerende på både hud, hårsække og skraber. På denne måde modvirkes hudirritation og kløe effektivt, og det er ikke nødvendigt at skifte barberbladet ud helt så ofte. Derudover plejer skummen huden, så der ikke er brug for creme efterfølgende. ShaveSafe er desuden fri for parfumer, farvestoffer og parabener.

FOR EN HELT REN BARBERING

Ønsker du en ren og glat barbering fri for hudirritation, er Barberskum Normal Hud fra Shave Safe det perfekte valg for dig. Den plejende skum sørger for, at du får en bakteriefri barbering og efterlades med silkeblød og glat hud.

Fjern eventuelle indgroede hår inden brug af ShaveSafe Barberskum. Fugt din hud med lunkent vand, og fordel et jævnt lag skum på det ønskede område. Barbér herefter med det samme. Skyl til sidst overskydende skum af huden med vand. I starten anbefales det, at du anvender skummen minimum hver 2-3. dag for det bedste resultat. Hvis du efter 3-4 ugers brug stadig oplever knopper og hudirritation, er der 100% tilfredshedsgaranti på produktet.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand ShaveSafe
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: ShaveSafe Barberskum Normal Hud 200 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.