ShaveSafe Barberskum Sensitiv Hud 100 ml.

Om produktet

  • Plejende barberskum
  • Sikrer tæt barbering
  • Antibakteriel effekt
  • Ideel til sensitiv hud
  • Fri for parabener
  • Fri for farvestoffer
  • Fri for parfume
9900
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 2,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

PLEJENDE BARBERSKUM TIL SENSITIV HUD

ShaveSafe Barberskum Sensitiv Hud er en plejende barberskum til både mænd og kvinder med sart hud. Barberskummen er baseret på en mild formel, der skånsomt renser huden, så kløe, knopper og indgroede hår undgås. Skummen kan anvendes på hele kroppen – enten ved brug af skraber, barbermaskine eller som vask efter voks- og laserbehandlinger.

ShaveSafe Barberskum er beriget med antibakterielle ingredienser, der virker desinficerende på både hud, hårsække og skraber. På denne måde modvirkes hudirritation og kløe effektivt, og det er ikke nødvendigt at skifte barberbladet ud helt så ofte. Derudover plejer skummen huden, så der ikke er brug for creme efterfølgende. ShaveSafe er desuden fri for parfumer, farvestoffer og parabener.

FOR EN HELT REN BARBERING

Ønsker du en ren og glat barbering fri for hudirritation, er Barberskum Sensitiv Hud fra Shave Safe det perfekte valg for dig. Den plejende skum sørger for, at du får en bakteriefri barbering og efterlades med silkeblød og glat hud.

Fjern eventuelle indgroede hår inden brug af ShaveSafe Barberskum. Fugt din hud med lunkent vand, og fordel et jævnt lag skum på det ønskede område. Barbér herefter med det samme. Skyl til sidst overskydende skum af huden med vand. I starten anbefales det, at du anvender skummen minimum hver 2-3. dag for det bedste resultat. Hvis du efter 3-4 ugers brug stadig oplever knopper og hudirritation, er der 100% tilfredshedsgaranti på produktet.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand ShaveSafe
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: ShaveSafe Barberskum Sensitiv Hud 100 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.