Shiseido Benefiance Wrinkle Resist 24 Extra Creamy Cleansing Foam 125 ml.

Om produktet

  • Mild renseskum
  • Renser for urenheder og makeup
  • Fjerner ikke hudens fugt
  • Velegnet til normal/tør hud
  • Fri for parabener
  • Nem og hurtig

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 25%

Special Price 30750

Normalpris i "butikkerne" 41000

Optjen 15,35 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Mild renseskum

Wrinkle Resist 24 Extra Creamy Cleansing Foam fra Shiseido Benefiance er en mild skummende rens til ansigtet, der skånsomt renser huden for urenheder og makeup. Renseskummen fjerner ikke hudens naturlige fugt og udtørrer dermed ikke huden. Rensen tilfører fugt til huden, så huden efterlades ren og frisk. Wrinkle Resist 24 Extra Creamy Cleansing Foam er velegnet til normal til tør hud.

Wrinkle Resist 24 Extra Creamy Cleansing Foam kommer som en silkeblød skum, der er nem og skøn at fordele rundt i ansigtet. Renseskummen er beriget med bio-hyaluronsyre og glycerin, der opretholder hudens fugtbalance og efterlader huden frisk med den rette mængde fugt. Wrinkle Resist 24 Extra Creamy Cleansing Foam er desuden dermatologisk testet og fri for parabener.

For velplejet og ren hud

Ønsker du nemt og hurtigt at kunne rense din hud, så er Wrinkle Resist 24 Extra Creamy Cleansing Foam fra Shiseido Benefiance lige noget for dig. Den skånsomme renseskum renser din hud fri for urenheder og makeup uden at fjerne fugten i huden, så huden efterlades velplejet og ren.

Fugt dine hænder, og tag en passende mængde Shiseido Benefiance Wrinkle Resist 24 Extra Creamy Cleansing Foam mellem de våde håndflader. Massér skummen godt ind i huden i ansigtet og på halsen med blide cirkelbevægelser. Skyl til sidst grundigt efter med lunkent/koldt vand. Anvend renseskummen morgen og/eller aften for et optimalt resultat. Påfør dernæst din yndlings ansigtscreme.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Shiseiodo
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Shiseido Benefiance Wrinkle Resist 24 Extra Creamy Cleansing Foam 125 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.