30% på 15 brands - SHOP HER

Sibel Farvepensel Stor 50 mm.

Om produktet

  • Stor farvepensel
  • Til hårfarvninger
  • Nem fordeling af farven
  • Med inddelingspind
  • 50 mm. bredt skaft
- 10%

Special Price 4400

Normalpris i "butikkerne" 4900

(Fra 4067 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 4,40 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

PROFESSIONEL FARVEPENSEL PÅ 50 MM.

Sibel Farvepensel er et professionelt redskab, der gør det nemt og enkelt at farve håret derhjemme. Penslen har et ekstra bredt skaft, der gør den velegnet til helfarvninger i mellemlangt og langt hår.

Farvepenslen har et bredt børstehoved på 50 mm., der er ideelt at anvende i forbindelse med påføring af hårfarver. Den store pensel sikrer en jævn fordeling af farven, så håret efterlades med et flot og ensartet look. Derudover er penslen udstyret med et fleksibelt og spidst skaft, der gør det nemt at inddele håret i sektioner inden hårfarvningen.

FOR EN NEM HÅRFARVNING

Farver du af og til dit hår derhjemme, er Sibel Farvepensel Stor et musthave-redskab for dig. Den brede pensel lader dig fordele farven i dit hår så nemt som en leg, så du får et mere ensartet resultat og slipper for farve på hænderne.

Ejer du ikke allerede en farveskål, kan Sibel Farvepensel sagtens bruges sammen med en dyb tallerken. Bland din valgte hårfarve sammen, og hæl den op i skålen. Inddel dit hår i sektioner med inddelingspinden, og påfør derefter farven i håret. OBS! Følg hårfarvens brugsanvisning nøje.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Sibel
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Sibel Farvepensel Stor 50 mm.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik