Spar min. 25% på (næsten) alt hårpleje & styling - SHOP HER

Sibel Tunnel Brush

Om produktet

  • Effektiv tunnelbørste
  • Med luftcirkulation
  • Giver hurtig føntørring
  • God i alle hårtyper
  • Med afrundede pigge
  • Varmeresistent materiale
- 25%

Special Price 3675

Normalpris i "butikkerne" 4900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 1,80 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

TUNNELBØRSTE MED LUFTCIRKULATION

Sibel Tunnel Brush er en unik, varmeresistent tunnelbørste med indbyggede lufthuller, der tillader luften fra føntørreren at cirkulere rundt ved hovedbunden. På denne måde reduceres hårets tørretid markant, hvilket giver en hurtig og effektiv styling.

Tunnel Brush har afrundede nylonpigge med varmeresistente dutter, der gør den mild og behagelig mod håret. Børsten er dobbeltsidet med luftkanaler på begge sider samt lange nylonpigge på den ene side og korte nylonpigge på den anden side. Dette gør børsten nem at bruge, da man hurtigt kan skifte til den længde, som håret kræver. Derudover har Tunnel Brush et specielt designet håndtag med gummibelægning, der giver et sikkert greb, samt gør børsten nem at arbejde med.

FOR EN HURTIG FØNTØRRING

Ønsker du nemt og hurtigt at kunne rede og tørre dit hår, er Tunnel Brush fra Sibel Effektiv tunnelbørstedit perfekte valg. Den skånsomme hårbørste sørger for, at dit hår føntørres på ingen tid, samt at det efterlades med en flot, velplejet finish.

Anvend Sibel Tunnel Brush ved at rede den igennem håret og skifte fra side til side alt efter længden på dit hår. Arbejd børsten igennem håret ved at starte med spidserne og slutte ved hårbunden for at beskytte håret mod at knække.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Sibel
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Sibel Tunnel Brush

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.