BESTSELLER BRANDS: Besparelser på 5 bestseller brands - SHOP HER

Sikker nethandel

Nye EU-lovkrav: To-faktor-godkendelse fra den 4. januar.

EU har vedtaget nye regler omkring nethandel, som skal gøre det mere sikkert at handle på nettet. Du kan her læse mere om, hvad det betyder for dig, når du handler hos Billigvoks.

Hvad er to-faktor-godkendelse?

Nye EU-lovkrav om onlinehandel betyder, at du fremadrettet skal godkende dine kortbetalinger på nettet med enten NemID eller en personlig kode (to-faktor-godkendelse). Alternativt kan du betale med Mobilepay, som ikke kræver to-faktor-godkendelse hver gang, du betaler. OBS - du skal godkende med NemID første gang, du bruger MobilePay.

Hvorfor er to-faktor-godkendelse nødvendigt?

To-faktor-godkendelse er et ekstra lag af sikkerhed til dig, der som forbruger handler online. Det giver større sikkerhed online, og har til hensigt at mindske risikoen for misbrug og svindel online.

NemID godkendelse ved betaling

Når du handler for over 300 kr. skal du fremover bruge NemID eller en kode, du selv opretter, når du skal godkende din betaling med kort. EU-sikkerhedskravene er indført for at mindske risikoen for, at dine kortoplysninger bliver misbrugt når du handler på nettet.

Vi anbefaler at du bruger NemID Nøgleapp eller Mobilepay, så du slipper for at oprette og huske din kode.

OBS! Fra 28. december 2020 kan du ikke længere bruge dit NemID-nøglekort (papkortet) til at godkende kortbetalinger på nettet. Du skal derfor bruge NemID-Nøgleapp på din telefon. Ønsker du enten ikke at installere appen eller har du ikke mulighed for det? Så læs videre nedenfor.

Ønsker du ikke at bruge NemID-Nøgleapp?

Hvis du ikke ønsker at bruge NemID-Nøgleapp til at godkende betalinger, kan du oprette en kode til dit betalingskort og godkende med dit NemID-nøglekort. Så kan du fremover godkende dine betalinger ved at bruge din personlige kode samt en engangskode, som du får tilsendt på SMS hver gang du handler på nettet.

Opret din personlige kode ved at klikke her (åbner i et nyt vindue).

Sådan gennemføres betaling med to-faktor-godkendelse

1. Udfyld kortoplysninger
Når du gennemfører din ordre, skal du indtaste følgende oplysninger:

  • Kortnummer
  • Udløbsdato
  • Kontrolcifre (CVV/CVC-nummer)2. Godkend betaling
Herefter skal din betaling godkendes på en af følgende to måder:

  • Godkend med NemID-app eller SMS-kode: Indtast brugernavn og adgangskode, og godkend betalingen via. NemID-app eller SMS-kode.
  • Engangskode og personlig kode: Du modtager en engangskode på SMS, som indtastes med en selvvalgt, personlig kode. Det kræver, at du registrerer dit mobilnummer og et kodeord til dit dankort. Dette skal gøres på NETS' hjemmeside (åbner i et nyt vindue).


Step 1


Indtast dine kortoplysninger

Step 2


Bekræft med NemID eller SMS-kode

Step 2


Din bestilling er gennemført


Betal med Mobilepay - hurtigt og sikkert

Hvis du ikke ønsker at godkende dine kortbetalinger med NemID, kan du vælge Mobilepay som betalingsløsning. OBS - du skal godkende med NemID første gang, du bruger MobilePay. Sådan betaler du med Mobilepay:

  • Vælg Mobilepay som betalingsmetode efter, at du har indtastet dine oplysninger og accepteret købs- og forretningsbetingelser

  • Du bliver nu ført videre til en side, hvor du skal indtaste dit telefonnummer

  • Indtast dit telefonnummer og tryk "Fortsæt"

  • Du får nu en betalingsanmodning fra Mobilepay på din telefon, som du skal godkende

  • Godkend betalingen på din telefon