Få dobbelt op på loyalitetspoint t.o.m søndag d. 26/9

Silkia Hair Removal Cream 100 ml.

Om produktet

  • Hårfjerningscreme
  • Nemt og enkelt
  • Langvarigt resultat
  • Silkeblød hud
  • Plejer under brug
- 30%

Special Price 3500

Normalpris i "butikkerne" 5000

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 3,50 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

HÅRFJERNINGSCREME TIL KROPPEN

Silkia Hair Removal Cream er en effektiv creme, der gør det nemt og hurtigt at fjerne uønskede hår fra kroppen. Cremen virker på alle hårlængder, hvor den giver et langvarigt resultat, der kan holde i op til hele 6 uger. Huden efterlades fin, glat og silkeblød.

Silkia Hair Removal Cream er beriget med plejende aloe vera og silkeproteiner, der har en blødgørende virkning på huden under brug. Æsken indeholder en hårfjerningscreme, der er særlig udviklet til brug på arme, ben og bikinilinjen. Derudover medfølger der en praktisk spartel samt en plejende aloe vera- og agurkegel, der anvendes efter hårfjerningen for at berolige den behandlede område.

FOR BLØD OG GLAT HUD

Ønsker du nemt, hurtigt og smertefrit at kunne fjerne uønskede hår, er Hair Removal Cream fra Silkia det perfekte valg for dig. Den skånsomme creme giver dig glat og blød hud med kun 4 simple trin.

Trin 1: Påfør cremen direkte på huden i et jævnt tykt lag med den medfølgende spartel. Trin 2: Lad cremen virke i 3-5 minutter, hvorefter spartlen anvendes til at teste et mindre areal. Trin 3: Hvis hårene let kan fjernes fortsættes behandlingen. Trin 4: Til sidst vaskes huden grundigt af med koldt vand, og aftørres let med et rent håndklæde. NB! Vi anbefaler, at du tester cremen på et lille område 24 timer inden behandlingen.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Silkia
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Silkia Hair Removal Cream 100 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik