SOHO Beauty Blending Pear Shaped Sponge Purple

Om produktet

  • Kosmetiksvamp
  • Innovativ pæreform
  • Påføring af makeup
  • Perfekt udtoning
  • Undgå linjer i huden
  • Kan genanvendes
Spar 75%

Special Price 2900

Normalpris i "butikkerne" 11900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 1,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

PÆREFORMET KOSMETIKSVAMP

Beauty Blending Pear Shaped Sponge Purple fra SOHO er en unik makeupsvamp, der sikrer en perfekt påføring af makeupprodukter. Kosmetiksvampen gør det nemt at udtone flydende makeup, og den efterlader ingen striber, linjer eller klumper på huden.

Beauty Blending Pear Shaped Sponge Purple er den perfekte kosmetiksvamp til påføring af foundation, BB Cream, creme blush, concealer og lignende. Svampen har et pæreformet, ergonomisk design, der gør det lettere at skabe en ensartet og jævn finish på både større og mindre områder af huden. Derudover har kosmetiksvampen ingen kanter, og den tilpasser sig ansigtets form.

FOR EN PERFEKT MAKEUP

Ønsker du nemt at kunne påføre din makeup, er Beauty Blending Pear Shaped Sponge Purple fra SOHO det perfekte valg for dig. Den innovative kosmetiksvamp gør det nemt at udtone din makeup, så du kan skabe en perfekt, airbrushed finish.

Start med at gøre din SOHO Beauty Blending Sponge våd, og kram derefter vandet ud af svampen. Påfør din makeup på huden, og udton den derefter med svampen. Anvend de runde sider af svampen til større områder af huden, og brug den spidse ende til øjenområdet og fine linjer. Vask til sidst din makeupsvamp med sæbe og varmt vand, og lad den tørre. Kosmetiksvampen kan anvendes igen og igen.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand SOHO
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: SOHO Beauty Blending Pear Shaped Sponge Purple

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.