SOHO Beauty Blending Complexion Sponge Orange

Om produktet

  • Kosmetiksvamp
  • Sikrer en perfekt makeup
  • Udtoner og blender nemt
  • Undgå linjer i huden
  • Udskiftes hver 1-3 måned
Spar 58%

Special Price 4900

Normalpris i "butikkerne" 11900

På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 2,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

EN MULTIFUNKTIONEL MAKEUPSVAMP

Beauty Blending Complexion Sponge Orange fra SOHO, er en multifunktionel svamp, der sikrer en perfekt påføring af makeupprodukter. Svampen gør det nemt at udtone makeuppen uden at efterlade striber eller linjer på huden. Beauty Blending Complexion Sponge er den perfekte kosmetiksvamp til påføring af foundation, pudder, BB cream, creme blush og lignende.

Beauty Blending Complexion Sponge har en flot orange farve. Den er æggeformet i den ene ende og afskåret i den anden ende. De runde sider er perfekte til at blende makeuppen på de større områder af ansigtet, den spidse top er perfekt til at dække urenheder med concealer, og den flade side er ideel til konturerne omkring øjne og næse.

OPTIMÉR DIN MAKEUP-RUTINE

Ønsker du en fejlfri påføring af din makeup, er Beauty Blending Complexion Sponge Orange fra SOHO det perfekte valg for dig! Den unikke makeupsvamp gør det nemt at udtone din makeup, så du kan skabe en smuk airbrushed finish.

Anvend din SOHO Beauty Blending Complexion Sponge våd for et let og friskt resultat. Du kan også anvende svampen tør for at skabe et fuldt dækket resultat. Efter brug vaskes din kosmetiksvamp med sæbe og varmt vand, og lægges derefter til tørre. Vi anbefaler, at du udskifter din makeupsvamp hver 1-3 måned for det bedste resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand SOHO
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: SOHO Beauty Blending Complexion Sponge Orange

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.