SOHO Beauty Blending Teardrop Sponge Pink

Om produktet

  • Kosmetiksvamp
  • Innovativ dråbeform
  • Påføring af makeup
  • Perfekt udtoning
  • Undgå linjer i huden
  • Kan genanvendes
Spar 58%

Special Price 4900

Normalpris i "butikkerne" 11900

På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 2,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

INNOVATIV KOSMETIKSVAMP

Beauty Blending Teardrop Sponge Pink fra SOHO er en unik makeupsvamp, der sikrer en perfekt påføring af makeupprodukter. Kosmetiksvampen gør det nemt at udtone flydende makeup, og den efterlader ingen striber, linjer eller klumper på huden.

Beauty Blending Teardrop Sponge Pink er den perfekte kosmetiksvamp til påføring af foundation, BB Cream, creme blush, concealer og lignende. Svampen har et dråbeformet design, der garanterer en nem udtoning af makeuppen på både større og mindre områder af huden. Derudover har kosmetiksvampen ingen kanter, hvilket sikrer en fejlfri påføring.

FOR EN PERFEKT MAKEUP

Ønsker du nemt at kunne påføre din makeup, er Beauty Blending Teardrop Sponge Pink fra SOHO det perfekte valg for dig. Den innovative kosmetiksvamp gør det nemt at udtone din makeup, så du kan skabe en perfekt, airbrushed finish.

Start med at gøre din SOHO Beauty Blending Sponge Pink våd, og kram derefter vandet ud af svampen. Påfør din makeup på huden, og udton den derefter med svampen. Anvend den runde ende af svampen til større områder af huden, og brug den spidse ende til øjenområdet og fine linjer. Vask til sidst din makeupsvamp med sæbe og varmt vand, og lad den tørre. Kosmetiksvampen kan anvendes igen og igen.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand SOHO
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: SOHO Beauty Blending Teardrop Sponge Pink

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.