St. Tropez Gradual Tan Body Lotion Med./Dark 200 ml.

Om produktet

  • Selvbruner-lotion
  • Opbygger en gylden farve
  • Giver en naturlig glød
  • Blødgør og plejer huden
  • Udvikler sig over 4-12 timer
  • Kan anvendes hver dag
- 38%

Special Price 12000

Normalpris i "butikkerne" 19500

(Fra 9360 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 6,00 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

OPBYGGENDE SELVBRUNER

Gradual Tan Everyday Body Lotion Medium/Dark fra St. Tropez er en selvbruner-lotion, der skaber en naturlig solbrun farve hver eneste dag. Lotionen holder samtidig huden næret og fugtet, så den efterlades med et velplejet look. Selvbruneren kan anvendes til alle hudtyper.

Gradual Tan Everyday Body Lotion er beriget med aloe vera, der har en fugtgivende og blødgørende effekt på huden. Derudover indeholder selvbruneren alge-ekstrakt, der tilfører E-vitaminer til huden, virker beskyttende samt giver en øjeblikkelig opstramning.

FOR EN SOMMERBRUN FARVE

Ønsker du en smuk, gylden farve, er Gradual Tan Everyday Body Lotion Medium/Dark fra St. Tropez det perfekte valg for dig. Den plejende selvbruner giver dig gradvist et naturligt, sommerbrunt look med en smuk glød.

Påfør St. Tropez Gradual Tan Body Lotion på ren og tør hud, hvor farven udvikler sig over 4-12 timer. Du skal ikke bekymre dig, hvis du påfører selvbruner på det samme område to gange. Det er kun glemte steder på huden, der vil give et ujævnt look. Lad lotionen trænge ind i huden, før du tager tøj på igen. Lotionen kan desuden anvendes i stedet for din normale bodylotion for at bevare og vedligeholde den sommerbrune farve, som du allerede har eller som et gyldent boost til den vinterblege hud.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand St. Tropez
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: St. Tropez Gradual Tan Body Lotion Med./Dark 200 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.