Suavecito Pomade Firme Hold 113 g.

Om produktet

  • Pomade med stærkt hold
  • Fleksibel at arbejde med
  • Giver naturlig glans
  • Vaskes let ud af håret
  • God til restyling

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 12%

Special Price 19250

Normalpris i "butikkerne" 21900

(Fra 16425 /stk)
Optjen 9,60 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

POMADE MED STÆRKT HOLD

Suavecito Pomade Firme Hold er en vandbaseret pomade, der tilfører stærkt hold til frisuren. Pomaden har en cremet konsistens og er fleksibel at arbejde med for nem styling. Frisuren efterlades med en særdeles holdbar samt naturlig glansfuld finish. Håret kan desuden let restyles i løbet af dagen ved hjælp af en smule vand. Pomade Firme Hold kan anvendes i alle hårtyper.

Suavecito Pomade Firme Hold er beriget med naturlig castor-olie, der har en blødgørende effekt samt stimulerer en sund hårvækst. Bivoks gør pomaden modellerbar samt forsegler fugten i hårstråene for et sundt og naturligt glansfuldt look. Pomaden vaskes desuden let ud i almindelig hårvask.

FOR EN HOLDBAR FRISURE

Vil du gerne kunne modellere dit hår og sikre, at frisuren holder dagen igennem, er Pomade Firme Hold fra Suavecito det oplagte valg for dig. Pomaden giver dig fleksibilitet til at forme håret, som du ønsker, og du får en modstandsdygtig frisure med naturlig glans.

Gnid en lille smule Suavecito Pomade Firme Hold i håndfladerne, og fordel pomaden i fugtigt hår eller tørt hår for maksimalt hold. Anvend en kam under stylingen for et optimalt resultat. Fordel blot en smule vand i håret, hvis frisuren skal genopfriskes i løbet af dagen.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Suavecito
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Suavecito Pomade Firme Hold 113 g.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.