SunSpa Tan-In-A-Can Chocolate 150 ml.

Om produktet

  • Effektiv selvbruner på spray
  • Let at anvende
  • Giver farve øjeblikkeligt
  • Til medium/mørk hud
  • Fri for parabener
Spar 21%

Special Price 14125

Normalpris i "butikkerne" 17900

(Fra 13425 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 7,05 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

EFFEKTIV OG LETANVENDELIG SELVBRUNER

SunSpa Tan-In-A-Can Chocolate er en effektiv selvbruner på sprayform, der er let at bruge samt giver en flot ensartet og naturlig kulør. Selvbruneren skal ikke fordeles med hænderne og giver farve øjeblikkeligt, samtidig med at kuløren udvikler sig i løbet af de næste 8 timer. Tan-In-A-Can Chocolate er særligt velegnet til en medium eller mørk hudtone.

Tan-In-A-Can Chocolate fra SunSpa er baseret på en unik formel, der giver en jævn og holdbar kulør i op til 5-7 dage alt efter badehyppighed. Selvbruneren indeholder plejende og anti-ageing ingredienser, der giver huden et sundt og velplejet look. Tan-In-A-Can Chocolate er desuden fri for parabener.

FOR EN SMUK SOMMERGLØD

Vil du gerne have en smuk kulør året rundt, er SunSpa Tan-In-A-Can Chocolate det perfekte valg for dig. Selvbruneren lader dig nemt sige farvel til den blege hud, så du efterlades med en flot solbrun teint samt et perfekt, professionelt resultat.

Spray SunSpa Tan-In-A-Can Chocolate på huden med lette fejende bevægelser fra en afstand af 25-30 cm. Lad huden tørre helt, og spray efterfølgende med selvbruneren endnu en gang for et optimalt resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand SunSpa
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: SunSpa Tan-In-A-Can Chocolate 150 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.