Sweet Bunny Hare Hair Vitamins 60 stk.

Om produktet

  • Vingummi-vitaminer
  • 60 smagfulde stk.
  • Giver sund og hurtig hårvækst
  • Reparerer og styrker indefra
  • Plantebaseret formel
- 10%

Special Price 24210

Normalpris i "butikkerne" 26900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 6,05 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Vingummi-vitaminer

Hair Vitamins fra Sweet Bunny Hare er en bøtte med 60 smagfulde vitaminer, der er udviklet til at give en sund og hurtig hårvækst. Vitaminerne reparerer beskadiget hår og styrker hårsækkene, så håret bliver stærkere og mere fyldigt. Vitaminerne er kamufleret som velsmagende vingummier, der er nemme at tygge. Hair Vitamins er særligt velegnede til personer med usundt, skadet hår, men vitaminerne har en god effekt på alle hårtyper. Vingummierne fungerer godt til dem, som har svært ved at sluge almindelige piller eller vitaminer.

Hair Vitamins er plantebaserede og er formuleret med 15 nøgle ingredienser, herunder kraftfulde vitaminer og næringsstoffer, der genopliver hårsækkene og sikrer en sund hårvækst. Vingummierne er blandt andet beriget med C- og E-vitamin, folsyre og et højt indhold af biotin, der nærer hårsækkene. Hair Vitamins er desuden fri for gluten, gelatine, laktose og soya.

For hurtig og sund hårvækst

Drømmer du om smukt og sundt hår, der vokser sig langt på ingen tid, er Hair Vitamins fra Sweet Bunny Hare det perfekte valg for dig. Vingummi-vitaminerne reparerer og styrker dit hår indefra, så dit hår bliver stærkt og mere fyldigt.

Den anbefalede daglige dosis er 2 stk. Sweet Bunny Hare Hair Vitamins i forbindelse med et måltid og et glas vand. Tyg vingummierne godt, før du sluger dem. NB! Den anbefalede dosis bør ikke overskrides eller træde i stedet for en varieret kost. Rådfør dig med din læge, hvis du er på medicin, er gravid, ammer eller lider af en sygdom.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Sweet Bunny Hare
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Sweet Bunny Hare Hair Vitamins 60 stk.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.