System 4 Shale Oil Shampoo 4 100 ml.

Om produktet

  • Skånsom specialshampoo
  • I praktisk rejsestørrelse
  • Forebygger fedtede skæl
  • Til en følsom hovedbund
  • Parabene- og parfumefri
  • Lindrer og beroliger
Spar 70%

Special Price 2900

Normalpris i "butikkerne" 9900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 1,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

SPECIALSHAMPOO I REJSESTØRRELSE

Shale Oil Shampoo 4 fra System 4 Therapeutic Hair Spa er en ekstra skånsom specialshampoo i en praktisk rejsestørrelse. Shampooen er særligt velegnet til en problemfyldt og følsom hovedbund, hvor den forebygger og fjerner fedtede skæl, modvirker kløe, irritation samt fedtet hovedbund. Derudover genopretter shampooen hovedbundens naturlige fugtbalance samt efterlader håret rent og skinnende med en frisk fornemmelse. Shampooen er velegnet til fedtet hår og en sensitiv hovedbund.

Shale Oil Shampoo 4 er beriget med dermatologisk testede ingredienser, der alle er med til at fremme en sund hovedbund. Skifer-olie reducerer aktivt fedtede skæl, er irritationsdæmpende samt har en decinficerende virkning på hovedbunden. Rossmarin-ekstrakt og mentol stimulerer, lindrer og genopfrisker hovedbunden. Shale Oil Shampoo 4 er desuden fri for parabener, parfume og farvestoffer.

FOR EN HOVEDBUND I BALANCE

Er din sensitive hovedbund i ubalance, er Shale Oil Shampoo 4 fra System 4 det perfekte valg for dig. Den terapeutiske shampoo afbalancerer din hovedbund, så den beroliges, lindres og får en forbedret tilstand. Derudover efterlades du med sundt og glansfuldt hår, der stråler af liv.

System 4 Shale Oil Shampoo 4 kan anvendes dagligt eller efter behov. Påfør shampooen i vådt hår, og massér den grundigt ind i hår og hovedbund. Lad shampooen virke i 2-5 minutter, hvorefter den skylles ud med rigeligt varmt vand. Vask gerne håret to gange for at opnå den fulde effekt. For en intensiv 4 ugers behandling vask da håret dagligt eller 3-4 gange om ugen. Afslut med tonic fra samme serie, hvis nødvendigt. Vi anbefaler, at du stopper behandlingen med Shale Oil Shampoo 4, når skællene er forsvundet, og derefter fortsætter med Mild Shampoo 3.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand System 4
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: System 4 Shale Oil Shampoo 4 100 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.